אודות

קצת עלי והמוטו שלי למקצוע

נעים מאד, אני גל בוכניק, שף וקונדיטור. הדרך שלי בעולם הקונדיטוריה החלה לפני שנים רבות, בהתחלה בצעדים קטנים במטבח ולאחר מכן בלימוד עצמאי ועבודה קשה וכיום יש לי וותק של 20 שנה בתחום הפטיסרי המודרני. במהלך השנים למדתי והשתלמתי אצל מיטב השפים המובילים בעולם ופיתחתי לעצמי שיטות עבודה ייחודיות, תוך ניסוי וטעיה. בשש השנים האחרונות אני מעביר סדנאות אפיה ומלמד את התחום בבתי ספר ברחבי הארץ, אך כעת הגיע הזמן להגשים את החלום הפרטי שלי.

גל

החזון שלי

אם אני נראה לכם מוכר, אתם לא טועים. השתתפתי וזכיתי בגמר בעונה הראשונה של “משחקי השף קונדיטוריה”, בנבחרת של השף אסף גרניט, וכיום אני מגשים את החלום שלי בניהול בי”ס לקונדיטוריה, המשמש גם כמקום לסדנאות אפיה ואירועים סגורים.

את כל הידע המקצועי והניסיון שרכשתי במהלך השנים, אני מביא אליכם וזה החזון שלי. המטרה שלי היא להעביר את הידע הלאה, תוך הקפדה על הדברים שאני מאמין שהם חשובים. העשייה שלי מאופיינת בחציית גבולות וחשיבה מחוץ לקופסא, וזה בא לידי ביטוי ביצירת גירוי מחשבתי, פיתוח יצירתיות ושילוב מרקמים וטקסטורות שונות, תוך הקפדה על תורת החומרים המקובלת בתחום ולפי השקפת העולם האישית שלי.

בית ספר לקונדיטוריה

את בית הספר הקולינרי בחיפה הקמתי מתוך רצון לראות צמיחה והתפתחות של תחום הקונדיטוריה בישראל,  וליצור מקום שימשוך אליו אנשי מקצוע, קונדיטורים בתחילת דרכם וגם חובבים המעוניינים להגיע לסדנאות גיבוש ואפיה.

כמו כן, בית הספר מארח סדנאות אומן מהארץ ומחו”ל ומקיים גם אירועים סגורים על פי בקשה ובתיאום מראש.

בשנים האחרונות אני עוסק גם במתן ייעוץ קולינרי עסקי, לצד פיתוח מוצרים ובניית מתכונים לחברות גדולות ומוכרות בתחום. הייעוץ כולל הקניית כלי עבודה נכונים, חישובי פוד קוסט לשמירה על רווחי העסק ושימוש בכלים ועזרים מקצועיים לפיתוח עסקי עתידי.

קונדיטוריה היא אחד התחום החמים והנחשקים ביותר בישראל ובמדינות רבות ברחבי העולם. אם גם אתם רוצים להיות חלק, אני מזמין אתכם אלינו, לבית הספר הקולינרי על שם גל בוכניק בחיפה.

תמונות מהשטח

דפדפו  >>

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ