Online Cooking Courses

אוזני המן פלורנטין

רמת קושי-קל
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-35-40 יח

אוזני המן ממזמן כבר לא מה שהיו
גם הם התחפשו למגוון טעמים ועיצובים שונים
ומרהיבים.כאן אני מביא לכם גירסה מיוחדת שלי
לאוזן המן הכי מקורית שתראו
שמורכבת מבצק פריך פטל ומילוי פלורנטין
בקיצור אמאלה ואבאלה
מצרכים:
420 ג קמח
100 ג סוכר
200 ג חמאה
5 ג א.אפיה
ביצה לארג'
100 ג מחית פטל מופשרת
3 ג א.צבע מאכל סגול
הכנה:
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולהפעיל עד קבלת גוש בצק.להוציא מהמעבד ולאחד לכדור ולרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומכניסים לקירור לחצי.

הכנת המילוי פלורנטין פירות יבשים:
150 ג קוביות קטנות מיקס של פירות יבשים
50 ג שקדים מולבנים פרוסים
15 ג חמאה
50 ג סוכר
20 ג מים
הכנה:
במחבת להמיס את החמאה,להוסיף את הפירות והשקדים ולטגן עד הזהבה קלה.להוסיף את הסוכר והמים ולהמשיך לבשל עוד 2-3 דקות עד קבלת קרמל בהיר מאוד.
לשטח על מגש עם נייר אפיה (כדי לזרז את תהליך
הצינון) ולהכניס למקרר ל20 דק.
הרכבה:
ליצור מהפלורנטין כדורים קטנים להוציא את בצק
מהמקרר לקרוץ עיגולים להניח כדור פלורנטין מעל
לסגור לאוזן המן ולאפות בחום של 160/165
מעלות למשך כ 20-23 דק
פורים שמח🤡תהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין