Online Cooking Courses

אוזני המן פלורנטין

רמת קושי-קל
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-35-40 יח

אוזני המן ממזמן כבר לא מה שהיו
גם הם התחפשו למגוון טעמים ועיצובים שונים
ומרהיבים.כאן אני מביא לכם גירסה מיוחדת שלי
לאוזן המן הכי מקורית שתראו
שמורכבת מבצק פריך פטל ומילוי פלורנטין
בקיצור אמאלה ואבאלה
מצרכים:
420 ג קמח
100 ג סוכר
200 ג חמאה
5 ג א.אפיה
ביצה לארג'
100 ג מחית פטל מופשרת
3 ג א.צבע מאכל סגול
הכנה:
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולהפעיל עד קבלת גוש בצק.להוציא מהמעבד ולאחד לכדור ולרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומכניסים לקירור לחצי.

הכנת המילוי פלורנטין פירות יבשים:
150 ג קוביות קטנות מיקס של פירות יבשים
50 ג שקדים מולבנים פרוסים
15 ג חמאה
50 ג סוכר
20 ג מים
הכנה:
במחבת להמיס את החמאה,להוסיף את הפירות והשקדים ולטגן עד הזהבה קלה.להוסיף את הסוכר והמים ולהמשיך לבשל עוד 2-3 דקות עד קבלת קרמל בהיר מאוד.
לשטח על מגש עם נייר אפיה (כדי לזרז את תהליך
הצינון) ולהכניס למקרר ל20 דק.
הרכבה:
ליצור מהפלורנטין כדורים קטנים להוציא את בצק
מהמקרר לקרוץ עיגולים להניח כדור פלורנטין מעל
לסגור לאוזן המן ולאפות בחום של 160/165
מעלות למשך כ 20-23 דק
פורים שמח🤡תהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין