רמת קושי-קל.
זמן הכנה-שעה פלוס הקפאה וקירור.
תפוקה-כ 12 עוגיות.
לבצק:
75 ג חמאה
50 ג א.סוכר
40 ג חלמונים
חצי כפית ת.וניל
175 ג קורנפלור
4 ג א.אפיה
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת בצק אחיד
לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 4מ"מ ולקרר שעתיים.לקרוץ עיגולים בגודל שרוצים ואת שאריות הבצק שוב מרדדים וקורצים מסדרים במגש ואופים ב 160 למשך 10-12 דק.(העוגיות צריכות לצאת עדיין לבנבנות) להוציא ולצנן
גנאשים למילוי:
גנאש פיסטוק
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית פסטוק
גנאש תות:
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית תות
טיפה צבע ג'ל ורוד
הכנה:ממיסים כל גנאש בנפרד במיקרוגל למשך כדקה טוחנים הייטב במוט בלנדר מעבירים לשקית זילוף ושומרים בחוץ עד למרקם נוח לזילוף.
ממלאים את העוגיות סוגרים ומקפיאים למשך כ 2-3 שעות.
לציפוי
כ 200 ג שוקולד לבן +25 ג שמן
כ200 ג שוקולד לבן+25 ג שמן וטיפה צבע ג'ל אדום
כ 200 ג שוקולד חלב +25 ג שמן
הכנה:
להמיס כל שוקולד ושמן בנפרד לערבב להוסיף את הצבע ולהעביר לכלי צר וטיפה גבוה יותר מהעוגיה
מוציאים את העוגיות מהמקפיא נועצים קיסם וטובלים בציפויים
שומרים במקרר בקופסא סגורה