Online Cooking Courses

אלפחורס מיוחד

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-שעה פלוס הקפאה וקירור.

תפוקה-כ 12 עוגיות.

לבצק:
75 ג חמאה
50 ג א.סוכר
40 ג חלמונים
חצי כפית ת.וניל
175 ג קורנפלור
4 ג א.אפיה
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת בצק אחיד
לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 4מ"מ ולקרר שעתיים.לקרוץ עיגולים בגודל שרוצים ואת שאריות הבצק שוב מרדדים וקורצים מסדרים במגש ואופים ב 160 למשך 10-12 דק.(העוגיות צריכות לצאת עדיין לבנבנות) להוציא ולצנן

גנאשים למילוי:
גנאש פיסטוק
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית פסטוק

גנאש תות:
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית תות
טיפה צבע ג'ל ורוד
הכנה:ממיסים כל גנאש בנפרד במיקרוגל למשך כדקה טוחנים הייטב במוט בלנדר מעבירים לשקית זילוף ושומרים בחוץ עד למרקם נוח לזילוף.
ממלאים את העוגיות סוגרים ומקפיאים למשך כ 2-3 שעות.

לציפוי
כ 200 ג שוקולד לבן +25 ג שמן
כ200 ג שוקולד לבן+25 ג שמן וטיפה צבע ג'ל אדום
כ 200 ג שוקולד חלב +25 ג שמן
הכנה:
להמיס כל שוקולד ושמן בנפרד לערבב להוסיף את הצבע ולהעביר לכלי צר וטיפה גבוה יותר מהעוגיה
מוציאים את העוגיות מהמקפיא נועצים קיסם וטובלים בציפויים
שומרים במקרר בקופסא סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין