Online Cooking Courses

אלפחורס

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-45 עוגיות.

אלפחורס עוגיה דרום אמרקאית ממולאת ריבת חלב איכותית וציפוי קוקוס בשולי העוגיה במחוזות מסויימים אף יש מילויים מיוחדים ויש כאלו שגם מצפים את כל העוגיה בשוקולד ונקראים בשם אלפחור הוואנה.הסוד של העוגיה הוא האחוז הגדול של הקורנפלור ביחס לקמח ככל שהאחוז יגדל יהיה יותר קשה לעבד את הבצק אבל הנימוחות של העוגיה תעלה.

פירוש המילה אלפחורס:

מקור השם הספרדי אלפחור במילה הערבית אַל-פָאחִ'ר ׁ(الفَاخِر) שפירושה "המשובח".

הכנת הבצק:

150 ג חמאה

50 ג סוכר

50 ג א.סוכר

80 ג חלמונים

150 ג קמח רב תכליתי

200 ג קורנפלור

8 ג א.אפיה

למילוי:

ריבת חלב קנויה או אם אתם אוהבים לאתגר את עצמכם תכינו בעצמכם הרבה יותר טעים ואיכותי מצורף לכם מדריך להכנה

הכנת הבצק:

בגיטרה במיקסר להקרים חמאה וסוכרים כ 10 דק.להוסיף חלמונים ולערבב עוד כדקה.להוסיף את היבשיםולערבב לתערובת פירוריתולעצור. לאחד את הבצק לכדורולרדד בין 2 ניירות אפיה לעובישל כ חצי ס"מ ולהכניס לקירור.לקרוץ עיגולים בקוטר שרוציםמסדרים במגש ואופים ב 160 למשך כ12 דק (העוגיה צריכה לצאת עדיין לבנה)מצננים וממלאים בריבת חלב בנדיבות ומגלגלים בקוקוסעדיפות לשמור במקרר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין