רמת קושי-קל.
זמן הכנה-30 דק.
תפוקה-כ 40 אצבעות
אם אתם אוהבים כמוני תפו"א וציפס אז אתם הולכים לעוף ולהתאהב במתכון הזה. השם המקצועי של הדבר הזה הוא קרוקט שהפירוש של זה מצרפתית זה "לכרסם"אז מה זה? פירה תפו"א מתובל מלח פלפל ואבקת שום תוספת של קונפלור כדי לייבש את הפירה לזלף ולצפות בפנקו להעביר לטיגון ולא תפסיקו לאכל.אז קדימה לעבודה חצי שעה ויש לכם אחלה נשנשוש.
מרכיבים:
800 ג תפו"א מבושל לרכות.
90 ג קורנפלור.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כפית א.שום.
לציפוי: פירורי לחם ופנקו.
הכנה:
למעוך את התפו"א עם התבלינים להוסיף קורנפלור ולערבב לבצק אחיד להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ ולזלף רצועות על הפירורי לחם.לחתוך לאצבעות בכודל הרצוי לחמם שמן ל 170 מעלות לטגן את האצבעות עד גוון שחום
ותהנו.
אחכ תבואו ותודו לי