Online Cooking Courses

אצבעות קרוקט

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-כ 40 אצבעות

אם אתם אוהבים כמוני תפו"א וציפס אז אתם הולכים לעוף ולהתאהב במתכון הזה. השם המקצועי של הדבר הזה הוא קרוקט שהפירוש של זה מצרפתית זה "לכרסם"אז מה זה? פירה תפו"א מתובל מלח פלפל ואבקת שום תוספת של קונפלור כדי לייבש את הפירה לזלף ולצפות בפנקו להעביר לטיגון ולא תפסיקו לאכל.אז קדימה לעבודה חצי שעה ויש לכם אחלה נשנשוש.

מרכיבים:

800 ג תפו"א מבושל לרכות.
90 ג קורנפלור.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כפית א.שום.
לציפוי: פירורי לחם ופנקו.

הכנה:
למעוך את התפו"א עם התבלינים להוסיף קורנפלור ולערבב לבצק אחיד להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ ולזלף רצועות על הפירורי לחם.לחתוך לאצבעות בכודל הרצוי לחמם שמן ל 170 מעלות לטגן את האצבעות עד גוון שחום
ותהנו.

אחכ תבואו ותודו לי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין