Online Cooking Courses

בומבליני

בומבליני סופגניה איטלקית קטנה ושובבה שחובה בתוכה מילויים מפתיעים.אני לקחתי את הסופגניה הקלאסית לאינטרפרטציה לא רחוקה וגם מזוהה עם איטליה הרביולי.2 רצועות בצק מילוי במרכז להדביק מסביב ואז לקרוץ.

רמת קושי- בינוני

זמן הכנה-לילה התפחה ועוד 90 דק

תפוקה-כ 45 יח

מצרכים:

500 גרם קמח לחם @israeliot_flour
30 גרם שמרים טריים גרם
80 גרם סוכר וניל אמיתי
או 80 סוכר לבן וכפית ת.וניל איכותית
200 גרם חלב קר מאוד
2 ביצים מדיום
1 חלמון מדיום
10 גרם מלח
60 גרם חמאה רכה
הכנה:
ממיסים את השמרים עם החלב מוסיםים את כל שאר החומרים וללוש עם וו לישה כ 18 דקות במהירות בינונית נמוכה.
מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתפחה של לילה ואפילו 24 שעות אם יש זמן.
לאחר התפחה
מרדדים את הבצק לרצועות בעובי של 3-4 מ"מ
ברוחב טיפה גדול יותר מהעיגול שתרצו לקרוץ
מזלפים מעל ובמרווחים שווים ממרח נוטלה
מורחים מסביב במים וסוגרים עם רצועת בצק נוספת מעל.מהדקים הייטב וקורצים עם חותכן
מעבירים את הכדורים לנייר אפיה ומכסים בעוד נייר ומתפיחים עוד כ 45 דק.
מחממים שמן לטמפ של 170-165 ומטגנים אותם עד שמזהיבים מעבירים למסנן ומיד לתוך אבקת סוכר.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין