Online Cooking Courses

בומבליני

בומבליני סופגניה איטלקית קטנה ושובבה שחובה בתוכה מילויים מפתיעים.אני לקחתי את הסופגניה הקלאסית לאינטרפרטציה לא רחוקה וגם מזוהה עם איטליה הרביולי.2 רצועות בצק מילוי במרכז להדביק מסביב ואז לקרוץ.

רמת קושי- בינוני

זמן הכנה-לילה התפחה ועוד 90 דק

תפוקה-כ 45 יח

מצרכים:

500 גרם קמח לחם @israeliot_flour
30 גרם שמרים טריים גרם
80 גרם סוכר וניל אמיתי
או 80 סוכר לבן וכפית ת.וניל איכותית
200 גרם חלב קר מאוד
2 ביצים מדיום
1 חלמון מדיום
10 גרם מלח
60 גרם חמאה רכה
הכנה:
ממיסים את השמרים עם החלב מוסיםים את כל שאר החומרים וללוש עם וו לישה כ 18 דקות במהירות בינונית נמוכה.
מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתפחה של לילה ואפילו 24 שעות אם יש זמן.
לאחר התפחה
מרדדים את הבצק לרצועות בעובי של 3-4 מ"מ
ברוחב טיפה גדול יותר מהעיגול שתרצו לקרוץ
מזלפים מעל ובמרווחים שווים ממרח נוטלה
מורחים מסביב במים וסוגרים עם רצועת בצק נוספת מעל.מהדקים הייטב וקורצים עם חותכן
מעבירים את הכדורים לנייר אפיה ומכסים בעוד נייר ומתפיחים עוד כ 45 דק.
מחממים שמן לטמפ של 170-165 ומטגנים אותם עד שמזהיבים מעבירים למסנן ומיד לתוך אבקת סוכר.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין