Online Cooking Courses

בורקס טורקי אמיתי!!

רבת קושי-בינוני.
זמן הכנה-30 (דק לא כולל זמן מנוחה ואפיה).
תפוקה-8-9 בורקסים.

איך אתם עם בורקס?ואיך אתם עם בורקס טורקי אמיתי שחום וקרספי. נכון שבא לכם.
אז יאללה לעבודה!!
מצורף לכם קישור גם למדריך שלי.

מצרכים:
בצק:הכנה לילה קודם.
500 ג קמח לבן
5 ג סוכר
5 ג חומץ
5 ג מלח
10 ג שמן
360 ג מים
*שמן להשרות את הבצק.

מלית גבינה:
600 ג גבינת פטה או טוב טעם
350 ג גבינה לבנה
200 ג גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים מדיום

הכנת המלית:
לערבב הכל יחד ולהכניס לשקית זילוף.

הכנת הבצק:
להכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה
וללוש כ 7 דקות עד קבלת בצק רך ונעים.
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 80/100 ג
ולסדר אותם בתוך קופסא רחבה וטיפה גבוהה.
לכסות את הכדורים בשמן לעטוף בניילון נצמד ולשמור בטמפ החדר(לפחות 6 שעות או לילה).

הכנה:
לפתוח כל כדור לעלה דק ככל האפשר לזלף את המלית לקפל שוליים ולגלגל.
לסדר במגש למרוח שמן מעל ולאפות ב 200 מעלות למשך כ 15-20 דק או גוון שחום יפה.
בתאבון❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין