רבת קושי-בינוני.
זמן הכנה-30 (דק לא כולל זמן מנוחה ואפיה).
תפוקה-8-9 בורקסים.
איך אתם עם בורקס?ואיך אתם עם בורקס טורקי אמיתי שחום וקרספי. נכון שבא לכם.
אז יאללה לעבודה!!
מצורף לכם קישור גם למדריך שלי.
מצרכים:
בצק:הכנה לילה קודם.
500 ג קמח לבן
5 ג סוכר
5 ג חומץ
5 ג מלח
10 ג שמן
360 ג מים
*שמן להשרות את הבצק.
מלית גבינה:
600 ג גבינת פטה או טוב טעם
350 ג גבינה לבנה
200 ג גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים מדיום
הכנת המלית:
לערבב הכל יחד ולהכניס לשקית זילוף.
הכנת הבצק:
להכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה
וללוש כ 7 דקות עד קבלת בצק רך ונעים.
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 80/100 ג
ולסדר אותם בתוך קופסא רחבה וטיפה גבוהה.
לכסות את הכדורים בשמן לעטוף בניילון נצמד ולשמור בטמפ החדר(לפחות 6 שעות או לילה).
הכנה:
לפתוח כל כדור לעלה דק ככל האפשר לזלף את המלית לקפל שוליים ולגלגל.
לסדר במגש למרוח שמן מעל ולאפות ב 200 מעלות למשך כ 15-20 דק או גוון שחום יפה.
בתאבון❤️