Online Cooking Courses

בורקס טורקי אמיתי!!

רבת קושי-בינוני.
זמן הכנה-30 (דק לא כולל זמן מנוחה ואפיה).
תפוקה-8-9 בורקסים.

איך אתם עם בורקס?ואיך אתם עם בורקס טורקי אמיתי שחום וקרספי. נכון שבא לכם.
אז יאללה לעבודה!!
מצורף לכם קישור גם למדריך שלי.

מצרכים:
בצק:הכנה לילה קודם.
500 ג קמח לבן
5 ג סוכר
5 ג חומץ
5 ג מלח
10 ג שמן
360 ג מים
*שמן להשרות את הבצק.

מלית גבינה:
600 ג גבינת פטה או טוב טעם
350 ג גבינה לבנה
200 ג גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים מדיום

הכנת המלית:
לערבב הכל יחד ולהכניס לשקית זילוף.

הכנת הבצק:
להכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה
וללוש כ 7 דקות עד קבלת בצק רך ונעים.
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 80/100 ג
ולסדר אותם בתוך קופסא רחבה וטיפה גבוהה.
לכסות את הכדורים בשמן לעטוף בניילון נצמד ולשמור בטמפ החדר(לפחות 6 שעות או לילה).

הכנה:
לפתוח כל כדור לעלה דק ככל האפשר לזלף את המלית לקפל שוליים ולגלגל.
לסדר במגש למרוח שמן מעל ולאפות ב 200 מעלות למשך כ 15-20 דק או גוון שחום יפה.
בתאבון❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין