רמת קושי-קל.
זמן הכנה-60דק'.
תפוקה-2 תבניות אינגליש גדול מטפלון.
בסיס רולדה:
2 ביצים לארג בטמפ החדר
65 ג סוכר
65 ג קמח תופח או קמח רגיל עם כפית א.אפיה
הכנה:
להקציף ביצים שלמות יחד ים סוכר לקציפה תפוחה מוסיפים את הקמח וממשיכים להקציף למרקם אחיד מעבירים לתבניות שכבה דקה ואופים ב 180 למשך כ 15 דק מוציאים ומצננים.
הכנת הרולדה:
להקציף ביצים שלמות יחד עם סוכר לקציפה תפוחה מוסיפים את הקמח וממשיכים להקציף למרקם אחיד מעבירים לתבניות שכבה דקה ואופים ב 180 למשך כ 15 דק מוציאים ומצננים.
קרמבל :
60 ג סוכר
60 ג חמאה
90 ג קמח
הכנת הקרמבל:
להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה ולעבד למרקם פירורי
מלית גבינה:
1קג גבינה 5%
400 ג שמנת חמוצה 15%
230 ג ביצים טרופות
200 ג סוכר
60 ג קמח
2כפיות ת.וניל
גירדה מלימון אחד
הכנת מלית הגבינה:
לערבב את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה לצקת את המלית מעל הבסיס האפוי
לפזר את הקרמבל בשכבה אחידה ולאפות ב 180 למשך כ 30 דקות