Online Cooking Courses

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-45 דק.

תפוקה-פס אחד.

בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם עוגת במבה מטרפת חושים והורסת את הבריאות במובן החיובי.מראש תכינו מתכון כפול כי הראשונה אפילו לא תשרוד את דרכה למקרר.

מצרכים:

120 ג ביצים או 2 לארג
80 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום בהיר
90 ג חמאת בוטנים עם שברים מומסת
של @shufersal
65 ג חמאה מומסת@shufersal
115 ג חלב
135 ג קמח תופח @israeliot_flour
60 ג שוקולד ציפס חלב
הכנה:
להקציף סוכרים וביצים במהירות גבוהה
לקבלת קציפה תפוחה ואוורירית
להוסיף חמאת בוטנים
להוסיף חמאה וחלב ולערבב
להוסיף קמח ושוקולד ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית אינגליש גדולה מקרטון או תבנית נירוסטה כמו שאני השתמשתי שהיא משומנת ומצופה בקמח
ומכניסים לאפיה ב170 מעלות למשך כ 30-35 דק
להוציא כאשר קיסם יוצא לח.
ולצנן.
לציפוי:
חצי צנצנת חמאת בוטנים חלקה מומסת מס שניות במקרוגל
קצת סוכריות ציבעוניות
לשים את העוגה על רשת ולצפות מעל בחמאת בוטנים להחליק ולקשט בסוכריות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין