Online Cooking Courses

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-45 דק.

תפוקה-פס אחד.

בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם עוגת במבה מטרפת חושים והורסת את הבריאות במובן החיובי.מראש תכינו מתכון כפול כי הראשונה אפילו לא תשרוד את דרכה למקרר.

מצרכים:

120 ג ביצים או 2 לארג
80 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום בהיר
90 ג חמאת בוטנים עם שברים מומסת
של @shufersal
65 ג חמאה מומסת@shufersal
115 ג חלב
135 ג קמח תופח @israeliot_flour
60 ג שוקולד ציפס חלב
הכנה:
להקציף סוכרים וביצים במהירות גבוהה
לקבלת קציפה תפוחה ואוורירית
להוסיף חמאת בוטנים
להוסיף חמאה וחלב ולערבב
להוסיף קמח ושוקולד ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית אינגליש גדולה מקרטון או תבנית נירוסטה כמו שאני השתמשתי שהיא משומנת ומצופה בקמח
ומכניסים לאפיה ב170 מעלות למשך כ 30-35 דק
להוציא כאשר קיסם יוצא לח.
ולצנן.
לציפוי:
חצי צנצנת חמאת בוטנים חלקה מומסת מס שניות במקרוגל
קצת סוכריות ציבעוניות
לשים את העוגה על רשת ולצפות מעל בחמאת בוטנים להחליק ולקשט בסוכריות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין