רמת קושי-קל.
זמן הכנה-45 דק.
תפוקה-פס אחד.
בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם עוגת במבה מטרפת חושים והורסת את הבריאות במובן החיובי.מראש תכינו מתכון כפול כי הראשונה אפילו לא תשרוד את דרכה למקרר.
מצרכים:
120 ג ביצים או 2 לארג
80 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום בהיר
90 ג חמאת בוטנים עם שברים מומסת
של @shufersal
65 ג חמאה מומסת@shufersal
115 ג חלב
135 ג קמח תופח @israeliot_flour
60 ג שוקולד ציפס חלב
הכנה:
להקציף סוכרים וביצים במהירות גבוהה
לקבלת קציפה תפוחה ואוורירית
להוסיף חמאת בוטנים
להוסיף חמאה וחלב ולערבב
להוסיף קמח ושוקולד ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית אינגליש גדולה מקרטון או תבנית נירוסטה כמו שאני השתמשתי שהיא משומנת ומצופה בקמח
ומכניסים לאפיה ב170 מעלות למשך כ 30-35 דק
להוציא כאשר קיסם יוצא לח.
ולצנן.
לציפוי:
חצי צנצנת חמאת בוטנים חלקה מומסת מס שניות במקרוגל
קצת סוכריות ציבעוניות
לשים את העוגה על רשת ולצפות מעל בחמאת בוטנים להחליק ולקשט בסוכריות