Online Cooking Courses

בחושה פירות אדומים ומרנג ללא גלוטן

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-90 דק'.

תפוקה-רינג 22

מסה בחושה: רינג 22
235 ג א.שקדים
15 ג קורנפלור
6 ג א.אפיה
100 ג פילה לימון
גירדה מ 3 לימונים
20 ג סוכר (1)
50 ג שוקולד לבן
25 ג שמנת מתוקה
200 ג סוכר(2)
320 ג ביצים
מלית אוכמניות:
150 ג אוכמניות קפואות
30 ג סוכר
15 ג קורנפלור
40 ג מים
מרנג שווצרי:
120 ג חלבון
150 ג סוכר

הכנה המסה הבחושה:
לבשל את הפילה לימון הגרידה וסוכר (1) כ 3 דקות
על אש בינונית
במקביל לערבב את השוקולד והשמנת ולהמיס במיקרוגל ולערבב לגנאש
לחבר את הגנאש ותערובת הלימון יחד ולשים בצד
להקציף את הביצים וסוכר (2) לקציפה תפוחה ואוורירית מאוד לעצור להוסיף הגנאש והלימון לערבב להוסיף את אבקת השקדים הקורנפלור ואבקת האפיה ולקפל לתערובת אחידה
לצקת לרינג קוטר 22 ומשומן ולהכניס לאפיה ב 180 למשך כ 50 דק
להוציא ולצנן
הכנת מלית אוכמניות:
לבשל את האוכמניות והסוכר כ 2 דקות
לערבב את המים והקורנפלור ומוסיפים לאוכמניות
מערבבים עד שמסמיך ומצננים בטמפ החדר
הכנת המרנג:
לבשל סוכר וחלבון על בין מרי עד שהסוכר נמס להעביר למיקסר ולהקציף לקצף יציב ומבריק
להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12
הרכבה:
מורחים את המלית בשכבה אחידה על העוגה
מזלפים מעל את המרנג שורפים בברנר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין