Online Cooking Courses

בחושה תפוזים ללא שמן🍊

רמת קושי-קל.

זמן הכנה 40 דק.

תפוקה-סיר פלא

לשכבת התפוז:
1 תפוז פרוס דק
100 ג סוכר
100 ג מים

לבלילה:
6 ביצים לארג
200 ג סוכר
כפית מחית וניל
גירדה מתפוז 1
מיץ מתפוז 1
200 ג קמח
20 ג א.אפיה

הכנה:
בסיר בינוני לשים את המים הסוכר ופרוסות התפוז ולבשל לרתיחה ואז להוריד את החום לבינונני ולבשל כ 10 דקעד שהתפוז מתרכך ולהעביר לנייר סופג ולסדר בתחתית התבנית (סיר פלא)

הכנת הבלילה:
במיקסר לשים ביצים שלימות וסוכר ולהקציף במהירות גבוהה לקציפה תפוחה ואוורירית
להוסיף גירדה וניל ומיץ תפוז ולהמשיך להקציף.
להוסיף את הקמח וא.אפיה ולהמשיך להקציף עד מרקם חלק.
לצקת בזהירות לתוך התבנית מעל התפוזים ולהכניס לאפיה ב 180 מעלות למשך 30 דק
להוציא לצנו
ותהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין