Online Cooking Courses

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-תבנית קוטר 24-26.

מצרכים:

ביצים (6 מדיום)
300 ג סוכר
כפית ת.וניל איכותי
230 ג קמח תופח טחנות ישראליות
250 ג קוקוס
150 ג מיץ תפוזים סחוט טרי
360 ג חמאה מומסת

לסירופ:
120 ג מים
75 ג סוכר
גירדה מתפוז אחד
הכנה:
במיקסר להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה
להוסיף את הוניל הקמח והקוקוס ולהמשיך לערבב להוסיףמאת מיץ התפוזים ולערבב.
להוסיף את החמאה בהדרגה תוך כדי ערבוב
ולסיים בעירבוב ידני עם לקקן לתערובת אחידה
להעביר את הבלילה לתבנית קפיצית קוגלוף birkmann לא נדבק ואופים ב 170 מעלות למשך 45 דק
הכנת הסירופ:
לבשל סוכר מים וגירדה לרתיחה ואיך שהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ מעל
ממתינים לצינון והופכים את העוגה על צלחת הגשה.מקשטים באבקת סוכר וגירדת תפוז
תהנו חברים ושבת שלום ולא לשכוח לתייג ולשתף
@lublinsky_knives

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין