Online Cooking Courses

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-תבנית קוטר 24-26.

מצרכים:

ביצים (6 מדיום)
300 ג סוכר
כפית ת.וניל איכותי
230 ג קמח תופח טחנות ישראליות
250 ג קוקוס
150 ג מיץ תפוזים סחוט טרי
360 ג חמאה מומסת

לסירופ:
120 ג מים
75 ג סוכר
גירדה מתפוז אחד
הכנה:
במיקסר להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה
להוסיף את הוניל הקמח והקוקוס ולהמשיך לערבב להוסיףמאת מיץ התפוזים ולערבב.
להוסיף את החמאה בהדרגה תוך כדי ערבוב
ולסיים בעירבוב ידני עם לקקן לתערובת אחידה
להעביר את הבלילה לתבנית קפיצית קוגלוף birkmann לא נדבק ואופים ב 170 מעלות למשך 45 דק
הכנת הסירופ:
לבשל סוכר מים וגירדה לרתיחה ואיך שהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ מעל
ממתינים לצינון והופכים את העוגה על צלחת הגשה.מקשטים באבקת סוכר וגירדת תפוז
תהנו חברים ושבת שלום ולא לשכוח לתייג ולשתף
@lublinsky_knives

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין