Online Cooking Courses

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-120 דק'.

תפוקה-כ 10 בייגל בינוני.

מצרכים:

1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן

10 ג שמרים יבשים

100 ג סוכר

10 ג מלח

80 ג שמו זית

600 ג מי ברז

הכנה:

בקערת מיקס עם וו לישה לשים הכל פרט לשמן והמים ולהתחיל ללוש במהירות בינונית.להוסיף את המים בהדרגה ותוך כדי לישה ולהמשיך ללוש כ 10-12 דק' את בצק מפותח בגלוטן ואחיד במרקמו.לעטוף בניילון נצמד ולהתפיח בטמפ למשך כ 90 דק.לאחר נתפחה לחלק את הבצק ל 10 כדורים שווים ומכל כדור ליצור נקניק ארוך ולחבר את הקצוות ליצירת בייגל.ככה לעשות את כל הכדורים.

לפני האפיה לקחת מגש עם קצת מים ועוד מגש עם שומשום ולטבול את הבייגל המים מכל הכיוונים ואז להעביר לשומשום,לסדר במגש ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 200 מעלות עם קערית מים בתחתית לסביבת לחות ותאפות כ 20-25 דק' או עד השחמה יפה וזהובה.להוציא ולהנות….

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בחושה גבינה אפויה וקרמבל

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60דק'. תפוקה-2 תבניות אינגליש גדול מטפלון. בסיס רולדה:2 ביצים לארג בטמפ החדר65 ג סוכר65 ג קמח תופח או קמח רגיל עם כפית א.אפיההכנה:להקציף ביצים שלמות יחד ים

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין