Online Cooking Courses

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-120 דק'.

תפוקה-כ 10 בייגל בינוני.

מצרכים:

1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן

10 ג שמרים יבשים

100 ג סוכר

10 ג מלח

80 ג שמו זית

600 ג מי ברז

הכנה:

בקערת מיקס עם וו לישה לשים הכל פרט לשמן והמים ולהתחיל ללוש במהירות בינונית.להוסיף את המים בהדרגה ותוך כדי לישה ולהמשיך ללוש כ 10-12 דק' את בצק מפותח בגלוטן ואחיד במרקמו.לעטוף בניילון נצמד ולהתפיח בטמפ למשך כ 90 דק.לאחר נתפחה לחלק את הבצק ל 10 כדורים שווים ומכל כדור ליצור נקניק ארוך ולחבר את הקצוות ליצירת בייגל.ככה לעשות את כל הכדורים.

לפני האפיה לקחת מגש עם קצת מים ועוד מגש עם שומשום ולטבול את הבייגל המים מכל הכיוונים ואז להעביר לשומשום,לסדר במגש ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 200 מעלות עם קערית מים בתחתית לסביבת לחות ותאפות כ 20-25 דק' או עד השחמה יפה וזהובה.להוציא ולהנות….

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין