Online Cooking Courses

בלונדיז קינדר מושחת

רמת קושי-קל
זמן הכנה-15 דק(לא כולל זמן אפיה)
תפוקה-25 יח

אושר מתוק ב15 דקות הכנה
הבלונדיז הכי טעים שאכלתם❤️
בלונדיז קינדר ובוכטה של גנאש
אז תחזיקו חזק חזק כי אתם הולכים לעוף.
תבדקו סוכר לפני שלא יעלה לכם
וטוסו למטבח להכין וכמובן לתייג אותי בתוצאות שלכם

מסגרת 20/20 גובה 3
מצרכים:
170 ג חמאה רכה
100 סוכר חום בהיר
65 ג סוכר חום כהה
100 ג סוכר לבן
1 ביצה לארג
1חלמון לארג'
כפית ת.וניל
215 ג קמח עוגיות או תכליתי @israeliot_flour
100 ג שוקולד צ'פס לבן
להרכבה:
2 חבילות של קינדר אצבעות חלב
אני השתמשתי במותג @shufersal
גנאש לציפוי:
200 ג שוקולד מריר
200 ג שמנת מתוקה
25 ג חמאה
הכנה:
במיקסר שמים חמאה וסוכרים ומקציפים במהירות גבוהה כ 5-6 דקות לקרם אוורירי
מוסיפים ביצה וחלמון ווניל מערבבים בעזרת לקקן
מוסיפים את הקמח והשוקולד הלבן ומקפלים לתערובת אחידה
יוצקים מחצית לרינג מרופד בנייר אפיה ונייר כסף ומיישרים.מסדרים מעל את הקינדר ומכסים ביתרת התערובת ומחליקים
מכניסים לאפיה ב165 מעלות למשך כ 30-32 דק
לא לייבש להוציא ולצנן במקרר במהלך הקירור העוגה תקבל שקע במרכז וזה בסדר גמור.
הכנת הציפוי:
להמיס שוקולד שמנת וחמאה במיקרוגל לגנאש אחיד ויוצקים מעל העוגה מיישרים טיפה בעזרת פלטה.
מי שרוצה ליצור את הטקסטורה מעל שימיס טיפונת שוקולד לבן ישים בשקית זילוף ויזלף קווים ויעבור עם קיסם לשני הכיוונים
ולקרר הייטב לפני החיתוך

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין