Online Cooking Courses

בלונדיז קינדר מושחת

רמת קושי-קל
זמן הכנה-15 דק(לא כולל זמן אפיה)
תפוקה-25 יח

אושר מתוק ב15 דקות הכנה
הבלונדיז הכי טעים שאכלתם❤️
בלונדיז קינדר ובוכטה של גנאש
אז תחזיקו חזק חזק כי אתם הולכים לעוף.
תבדקו סוכר לפני שלא יעלה לכם
וטוסו למטבח להכין וכמובן לתייג אותי בתוצאות שלכם

מסגרת 20/20 גובה 3
מצרכים:
170 ג חמאה רכה
100 סוכר חום בהיר
65 ג סוכר חום כהה
100 ג סוכר לבן
1 ביצה לארג
1חלמון לארג'
כפית ת.וניל
215 ג קמח עוגיות או תכליתי @israeliot_flour
100 ג שוקולד צ'פס לבן
להרכבה:
2 חבילות של קינדר אצבעות חלב
אני השתמשתי במותג @shufersal
גנאש לציפוי:
200 ג שוקולד מריר
200 ג שמנת מתוקה
25 ג חמאה
הכנה:
במיקסר שמים חמאה וסוכרים ומקציפים במהירות גבוהה כ 5-6 דקות לקרם אוורירי
מוסיפים ביצה וחלמון ווניל מערבבים בעזרת לקקן
מוסיפים את הקמח והשוקולד הלבן ומקפלים לתערובת אחידה
יוצקים מחצית לרינג מרופד בנייר אפיה ונייר כסף ומיישרים.מסדרים מעל את הקינדר ומכסים ביתרת התערובת ומחליקים
מכניסים לאפיה ב165 מעלות למשך כ 30-32 דק
לא לייבש להוציא ולצנן במקרר במהלך הקירור העוגה תקבל שקע במרכז וזה בסדר גמור.
הכנת הציפוי:
להמיס שוקולד שמנת וחמאה במיקרוגל לגנאש אחיד ויוצקים מעל העוגה מיישרים טיפה בעזרת פלטה.
מי שרוצה ליצור את הטקסטורה מעל שימיס טיפונת שוקולד לבן ישים בשקית זילוף ויזלף קווים ויעבור עם קיסם לשני הכיוונים
ולקרר הייטב לפני החיתוך

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין