Online Cooking Courses

בלונדיז קינדר מושחת

רמת קושי-קל
זמן הכנה-15 דק(לא כולל זמן אפיה)
תפוקה-25 יח

אושר מתוק ב15 דקות הכנה
הבלונדיז הכי טעים שאכלתם❤️
בלונדיז קינדר ובוכטה של גנאש
אז תחזיקו חזק חזק כי אתם הולכים לעוף.
תבדקו סוכר לפני שלא יעלה לכם
וטוסו למטבח להכין וכמובן לתייג אותי בתוצאות שלכם

מסגרת 20/20 גובה 3
מצרכים:
170 ג חמאה רכה
100 סוכר חום בהיר
65 ג סוכר חום כהה
100 ג סוכר לבן
1 ביצה לארג
1חלמון לארג'
כפית ת.וניל
215 ג קמח עוגיות או תכליתי @israeliot_flour
100 ג שוקולד צ'פס לבן
להרכבה:
2 חבילות של קינדר אצבעות חלב
אני השתמשתי במותג @shufersal
גנאש לציפוי:
200 ג שוקולד מריר
200 ג שמנת מתוקה
25 ג חמאה
הכנה:
במיקסר שמים חמאה וסוכרים ומקציפים במהירות גבוהה כ 5-6 דקות לקרם אוורירי
מוסיפים ביצה וחלמון ווניל מערבבים בעזרת לקקן
מוסיפים את הקמח והשוקולד הלבן ומקפלים לתערובת אחידה
יוצקים מחצית לרינג מרופד בנייר אפיה ונייר כסף ומיישרים.מסדרים מעל את הקינדר ומכסים ביתרת התערובת ומחליקים
מכניסים לאפיה ב165 מעלות למשך כ 30-32 דק
לא לייבש להוציא ולצנן במקרר במהלך הקירור העוגה תקבל שקע במרכז וזה בסדר גמור.
הכנת הציפוי:
להמיס שוקולד שמנת וחמאה במיקרוגל לגנאש אחיד ויוצקים מעל העוגה מיישרים טיפה בעזרת פלטה.
מי שרוצה ליצור את הטקסטורה מעל שימיס טיפונת שוקולד לבן ישים בשקית זילוף ויזלף קווים ויעבור עם קיסם לשני הכיוונים
ולקרר הייטב לפני החיתוך

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין