Online Cooking Courses

בקלאווה משערות קדאיף

רמת קושי-קל
זמן הכנה- 30 דק
תפוקה-1מגש קואר 20

בקלוואה משערות קדאיף:
המצרכים לתבנית אחת קוטר 20
1/4 חבילת שערות קדאיף מופשרת
100 ג חמאה
150 ג אגוזי מלך
50 סוכר
כפית קינמון

לסירופ סוכר
80 ג סוכר
80 ג מים
2 כפות מי ורדים

לקישוט:פסטוקים גרוסים

הכנה:

פותחים את שערות הקדאיף לרצועה ארוכה וצפופה ברוחב של כ 8 סמ
מורחים בעזרת מברשת מחצית מהחמאה המומסת (ראו תמונה מס3)
במעבד מזון טוחנים את האגוזים הסוכר והקינמון ויחד ומפזרים במרכז השערות.(ראו תמונה 4)
מתחילים לגלגל מהודק מהקצה (ראו תמונה 5)
ואז מגלגלים לשבלול מהודק (ראו תמונה 6) ומניחים בתבנית משומנת קלות בחמאה מורחים מעל את יתרת החמאה ומכניסים לתנור בחום של 190 עד להזהבה.
בזמן הזה מבשלים את מרכיבי הסירופ לרתיחה במשך כ 2 דקות ומיד שהבקלאווה יוצאת מוזגים את כל הסירופ מעל ומפזרים פסטוקים גרוסים(ראו סרטון ראשון)

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין