Online Cooking Courses

בקלאווה משערות קדאיף

רמת קושי-קל
זמן הכנה- 30 דק
תפוקה-1מגש קואר 20

בקלוואה משערות קדאיף:
המצרכים לתבנית אחת קוטר 20
1/4 חבילת שערות קדאיף מופשרת
100 ג חמאה
150 ג אגוזי מלך
50 סוכר
כפית קינמון

לסירופ סוכר
80 ג סוכר
80 ג מים
2 כפות מי ורדים

לקישוט:פסטוקים גרוסים

הכנה:

פותחים את שערות הקדאיף לרצועה ארוכה וצפופה ברוחב של כ 8 סמ
מורחים בעזרת מברשת מחצית מהחמאה המומסת (ראו תמונה מס3)
במעבד מזון טוחנים את האגוזים הסוכר והקינמון ויחד ומפזרים במרכז השערות.(ראו תמונה 4)
מתחילים לגלגל מהודק מהקצה (ראו תמונה 5)
ואז מגלגלים לשבלול מהודק (ראו תמונה 6) ומניחים בתבנית משומנת קלות בחמאה מורחים מעל את יתרת החמאה ומכניסים לתנור בחום של 190 עד להזהבה.
בזמן הזה מבשלים את מרכיבי הסירופ לרתיחה במשך כ 2 דקות ומיד שהבקלאווה יוצאת מוזגים את כל הסירופ מעל ומפזרים פסטוקים גרוסים(ראו סרטון ראשון)

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין