Online Cooking Courses

בראוניז אמסטרדם פינוקים🍫

המתכון הבא לא לבעלי לב חלש וחולי סכרת.

אבל הילדים שלכם הולכים לעוף על זה

תעשו הרבה כבוד והרבה פירגונים ושיתופים לעוגת הבראוניז אמסטרדם פינוקים המטורפת שלי.את ההשראה כמובן לקחתי מהעוגיה המפורסמת כי אם אפשר להכין עוגיות אמסטרדם למה שלא נכין גם בראוניז אמסטרדם.
ותזכרו איפה ראיתם את זה פעם ראשונה!!!

רמת קושי-קל

תפוקה-תבנית 20/20

זמן הכנה-40דק


יאללה למתכון🍫
מצרכים:
215 ג שוקולד מריר
105 ג חמאה
160 ג ביצים
120 ג סוכר
70 ג קמח
2 ג א.אפיה
להרכבה 2 טבלאות שוקולד חלב.

ומלא ממתקים מה שבא לכם זה כל הכייף


הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה
להקציף ביצים שלימות וסוכר לקציפה תפוחה ולקפל את השוקולד בהדרגה לביצים.להוסיף קמח וא.אפיה ולקפל בעדינות עד מרקם אחיד.
להעביר לתבנית חצי מהכמות ולהניח במרכז את טבלאות השוקולד ולצקת בעדינות את יתרת הבלילה.לקשט ביד חופשית עם ממתקים שאתם אוהבים ומכניסים לאפיה בחום של 170 למשך כ 20-22 דקות.להוציא לצנן לקרר ,לחתוך לקוביות ויאללה לטרוף
חג סוכות שמח ומתוק לכול

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין