Online Cooking Courses

בראוניז אמסטרדם פינוקים🍫

המתכון הבא לא לבעלי לב חלש וחולי סכרת.

אבל הילדים שלכם הולכים לעוף על זה

תעשו הרבה כבוד והרבה פירגונים ושיתופים לעוגת הבראוניז אמסטרדם פינוקים המטורפת שלי.את ההשראה כמובן לקחתי מהעוגיה המפורסמת כי אם אפשר להכין עוגיות אמסטרדם למה שלא נכין גם בראוניז אמסטרדם.
ותזכרו איפה ראיתם את זה פעם ראשונה!!!

רמת קושי-קל

תפוקה-תבנית 20/20

זמן הכנה-40דק


יאללה למתכון🍫
מצרכים:
215 ג שוקולד מריר
105 ג חמאה
160 ג ביצים
120 ג סוכר
70 ג קמח
2 ג א.אפיה
להרכבה 2 טבלאות שוקולד חלב.

ומלא ממתקים מה שבא לכם זה כל הכייף


הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה
להקציף ביצים שלימות וסוכר לקציפה תפוחה ולקפל את השוקולד בהדרגה לביצים.להוסיף קמח וא.אפיה ולקפל בעדינות עד מרקם אחיד.
להעביר לתבנית חצי מהכמות ולהניח במרכז את טבלאות השוקולד ולצקת בעדינות את יתרת הבלילה.לקשט ביד חופשית עם ממתקים שאתם אוהבים ומכניסים לאפיה בחום של 170 למשך כ 20-22 דקות.להוציא לצנן לקרר ,לחתוך לקוביות ויאללה לטרוף
חג סוכות שמח ומתוק לכול

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין