Online Cooking Courses

בראוניז אמסטרדם פינוקים🍫

המתכון הבא לא לבעלי לב חלש וחולי סכרת.

אבל הילדים שלכם הולכים לעוף על זה

תעשו הרבה כבוד והרבה פירגונים ושיתופים לעוגת הבראוניז אמסטרדם פינוקים המטורפת שלי.את ההשראה כמובן לקחתי מהעוגיה המפורסמת כי אם אפשר להכין עוגיות אמסטרדם למה שלא נכין גם בראוניז אמסטרדם.
ותזכרו איפה ראיתם את זה פעם ראשונה!!!

רמת קושי-קל

תפוקה-תבנית 20/20

זמן הכנה-40דק


יאללה למתכון🍫
מצרכים:
215 ג שוקולד מריר
105 ג חמאה
160 ג ביצים
120 ג סוכר
70 ג קמח
2 ג א.אפיה
להרכבה 2 טבלאות שוקולד חלב.

ומלא ממתקים מה שבא לכם זה כל הכייף


הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה
להקציף ביצים שלימות וסוכר לקציפה תפוחה ולקפל את השוקולד בהדרגה לביצים.להוסיף קמח וא.אפיה ולקפל בעדינות עד מרקם אחיד.
להעביר לתבנית חצי מהכמות ולהניח במרכז את טבלאות השוקולד ולצקת בעדינות את יתרת הבלילה.לקשט ביד חופשית עם ממתקים שאתם אוהבים ומכניסים לאפיה בחום של 170 למשך כ 20-22 דקות.להוציא לצנן לקרר ,לחתוך לקוביות ויאללה לטרוף
חג סוכות שמח ומתוק לכול

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין