Online Cooking Courses

בראוניז קלאסי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-מסגרת 25/25.

מצרכים:
280 ג שוקולד מריר
200 ג שוקולד חלב
240 ג חמאה
50 מ"ל רום או ברנדי איכותי
5 ביצים L
280 ג סוכר
160 ג קמח
5 ג' א.אפיה
אגוזי מלך קצוצים ושברי שוקולד או שוקולד צ'פס
הכנה:
להמיס שוקולדים + חמאה
במקביל להקציף את הביצים שלמות+סוכר לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף את הליקר לשוקולד המומס ולערבב היטב ולהעביר את השוקולד לביצים המוקצפות תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את הקמח + א.אפיה ומערבבים עד איחוד (לא יותר מידי)
יוצקים לתבנית 25*25 עם נייר אפייה מפזרים את שיברי השוקולד או אגוזי מלך או גם וגם ואופים ב 170 כ 20-22 דקות או עד קבלת קיסם רטוב קלות(חשוב לא לאפות את הבראוניסז יותר מדי אחרת זה יצא סתם עוגת שוקולד יבשה.(הבראוניז צריך לצאת רטוב ואחרי הקירור השוקולד והחמאה מתייצבים ומקבלים בראוניז עסיסי)
תקררו קצת את הבראוניס ותכניסו למקפיא למשך שעתיים תוציאו ותחתכו לקוביות אפשר לאחסן בכלי אטום או במקרר(הכי טוב).
תהנו ובהצלחה.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין