Online Cooking Courses

בראוניז קלאסי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-מסגרת 25/25.

מצרכים:
280 ג שוקולד מריר
200 ג שוקולד חלב
240 ג חמאה
50 מ"ל רום או ברנדי איכותי
5 ביצים L
280 ג סוכר
160 ג קמח
5 ג' א.אפיה
אגוזי מלך קצוצים ושברי שוקולד או שוקולד צ'פס
הכנה:
להמיס שוקולדים + חמאה
במקביל להקציף את הביצים שלמות+סוכר לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף את הליקר לשוקולד המומס ולערבב היטב ולהעביר את השוקולד לביצים המוקצפות תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את הקמח + א.אפיה ומערבבים עד איחוד (לא יותר מידי)
יוצקים לתבנית 25*25 עם נייר אפייה מפזרים את שיברי השוקולד או אגוזי מלך או גם וגם ואופים ב 170 כ 20-22 דקות או עד קבלת קיסם רטוב קלות(חשוב לא לאפות את הבראוניסז יותר מדי אחרת זה יצא סתם עוגת שוקולד יבשה.(הבראוניז צריך לצאת רטוב ואחרי הקירור השוקולד והחמאה מתייצבים ומקבלים בראוניז עסיסי)
תקררו קצת את הבראוניס ותכניסו למקפיא למשך שעתיים תוציאו ותחתכו לקוביות אפשר לאחסן בכלי אטום או במקרר(הכי טוב).
תהנו ובהצלחה.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין