Online Cooking Courses

בראוניז קלאסי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-מסגרת 25/25.

מצרכים:
280 ג שוקולד מריר
200 ג שוקולד חלב
240 ג חמאה
50 מ"ל רום או ברנדי איכותי
5 ביצים L
280 ג סוכר
160 ג קמח
5 ג' א.אפיה
אגוזי מלך קצוצים ושברי שוקולד או שוקולד צ'פס
הכנה:
להמיס שוקולדים + חמאה
במקביל להקציף את הביצים שלמות+סוכר לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף את הליקר לשוקולד המומס ולערבב היטב ולהעביר את השוקולד לביצים המוקצפות תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את הקמח + א.אפיה ומערבבים עד איחוד (לא יותר מידי)
יוצקים לתבנית 25*25 עם נייר אפייה מפזרים את שיברי השוקולד או אגוזי מלך או גם וגם ואופים ב 170 כ 20-22 דקות או עד קבלת קיסם רטוב קלות(חשוב לא לאפות את הבראוניסז יותר מדי אחרת זה יצא סתם עוגת שוקולד יבשה.(הבראוניז צריך לצאת רטוב ואחרי הקירור השוקולד והחמאה מתייצבים ומקבלים בראוניז עסיסי)
תקררו קצת את הבראוניס ותכניסו למקפיא למשך שעתיים תוציאו ותחתכו לקוביות אפשר לאחסן בכלי אטום או במקרר(הכי טוב).
תהנו ובהצלחה.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין