Online Cooking Courses

בראוניז קלאסי

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-מסגרת 25/25.

מצרכים:
280 ג שוקולד מריר
200 ג שוקולד חלב
240 ג חמאה
50 מ"ל רום או ברנדי איכותי
5 ביצים L
280 ג סוכר
160 ג קמח
5 ג' א.אפיה
אגוזי מלך קצוצים ושברי שוקולד או שוקולד צ'פס
הכנה:
להמיס שוקולדים + חמאה
במקביל להקציף את הביצים שלמות+סוכר לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף את הליקר לשוקולד המומס ולערבב היטב ולהעביר את השוקולד לביצים המוקצפות תוך כדי עירבוב.

מוסיפים את הקמח + א.אפיה ומערבבים עד איחוד (לא יותר מידי)
יוצקים לתבנית 25*25 עם נייר אפייה מפזרים את שיברי השוקולד או אגוזי מלך או גם וגם ואופים ב 170 כ 20-22 דקות או עד קבלת קיסם רטוב קלות(חשוב לא לאפות את הבראוניסז יותר מדי אחרת זה יצא סתם עוגת שוקולד יבשה.(הבראוניז צריך לצאת רטוב ואחרי הקירור השוקולד והחמאה מתייצבים ומקבלים בראוניז עסיסי)
תקררו קצת את הבראוניס ותכניסו למקפיא למשך שעתיים תוציאו ותחתכו לקוביות אפשר לאחסן בכלי אטום או במקרר(הכי טוב).
תהנו ובהצלחה.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין