Online Cooking Courses

בראוניס פאדג חלומי

יש כאן מישהו שלא אוהב שוקולד אם כן המתכון הבא ממש לא בשבילו!!!

חומיות בעברית או בראוניז באנגלית זה ממש לא משנה מה שחשוב שזה טעים למות וממכר בצורה פסיכית.

המתכון של היום משלב שילוב מרקמי שמקפיץ את הבראוניז למקום אחר לגמרי.במתכון אני משתמש בקמח לחם שהוא עשיר בחלבון מה שיגרום לבראוניז שלנו מרקם הרבה יותר רך ונעים ובנוסף לזה אני מבשל את הביצים על בין מרי מה שיתן עוד קלילות לחומיות שלי

אז יאללה מתחילים…..

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-שעה

תפוקה-תבנית 20/20.

מסגרת 20/20
מרכיבים לבראוניז:
200 ג שוקולד מריר
110 ג חמאה
3 ביצים לארג
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום דביק
65 ג קמח לחם או פיצה (אחוז החלבון בקמח נותן רכות נוספת לבראוניז)
25 ג קקאו איכותי
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל ולערבב לגנאש.
בקערה אחרת לערבב סוכרים וביצים לטרוף ולבשל על בין מרי תוך כדי טריפה כ 3-4 דקות
להעביר את התערובת למיקסר ולהקציף במהירות גבוהה לקציפה תפוחה.להוסיף את הגנאש ולערבב
להוסיף את הקמח והקקאו שהם מנופים ולקפל למרקם אחיד.
לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לאפיה ב 165 למשך כ 25-27 דק
(לא לייבש) להוציא ולצנן מס שעות במקרר

תראו את העסיסיות והלחות שבפנים

להכנת הגנאש מעל:
100 ג שוקולד מריר
100 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס הכל יחד במיקרוגל ולערבב למרקם אחד
לאחר קירור הבראוניס אפשר לצפות אותו בגנאש לקרר ואז לחתוך לקוביות או לחתוך לקוביות ולצקת מעל
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין