Online Cooking Courses

בראוניס פאדג חלומי

יש כאן מישהו שלא אוהב שוקולד אם כן המתכון הבא ממש לא בשבילו!!!

חומיות בעברית או בראוניז באנגלית זה ממש לא משנה מה שחשוב שזה טעים למות וממכר בצורה פסיכית.

המתכון של היום משלב שילוב מרקמי שמקפיץ את הבראוניז למקום אחר לגמרי.במתכון אני משתמש בקמח לחם שהוא עשיר בחלבון מה שיגרום לבראוניז שלנו מרקם הרבה יותר רך ונעים ובנוסף לזה אני מבשל את הביצים על בין מרי מה שיתן עוד קלילות לחומיות שלי

אז יאללה מתחילים…..

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-שעה

תפוקה-תבנית 20/20.

מסגרת 20/20
מרכיבים לבראוניז:
200 ג שוקולד מריר
110 ג חמאה
3 ביצים לארג
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום דביק
65 ג קמח לחם או פיצה (אחוז החלבון בקמח נותן רכות נוספת לבראוניז)
25 ג קקאו איכותי
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל ולערבב לגנאש.
בקערה אחרת לערבב סוכרים וביצים לטרוף ולבשל על בין מרי תוך כדי טריפה כ 3-4 דקות
להעביר את התערובת למיקסר ולהקציף במהירות גבוהה לקציפה תפוחה.להוסיף את הגנאש ולערבב
להוסיף את הקמח והקקאו שהם מנופים ולקפל למרקם אחיד.
לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לאפיה ב 165 למשך כ 25-27 דק
(לא לייבש) להוציא ולצנן מס שעות במקרר

תראו את העסיסיות והלחות שבפנים

להכנת הגנאש מעל:
100 ג שוקולד מריר
100 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס הכל יחד במיקרוגל ולערבב למרקם אחד
לאחר קירור הבראוניס אפשר לצפות אותו בגנאש לקרר ואז לחתוך לקוביות או לחתוך לקוביות ולצקת מעל
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין