Online Cooking Courses

גלאט קרם שקדים ונקטרינות

רמת קושי-קל
זמן הכנה-45 דק
תפוקה-מאפה אחד גדול או לעשות קטנים אישיים

סוף הקיץ קרב ובא ואיתו גם הפירות העצובים והרכים שנשארו לכם במקרר
אין ספק שאפשר להכין עם הפירות קונפיטורות בייתיות וטעימות אבל גם אפשר להכין עוגות נהדרות וקלות להכנה.
היום אני אלמד אתכם מתכון לגלאט נקטרינות וקרם שקדים מטמטם.בגדול אפשר להחליף את הפירות לפירות אחרים שהם רכים,כגון אגסים אפרסקים תפוחים וזה הולך נהדר עם הקרם שקדים.
ואם לא בא לכם מאפה אחד גדול
אין שום בעיה תכינו אותם קטנים ואישיים אפשר בתוך קוקוטים קטנים מאלומיניום.

אז בואו נתחיל !!!!
לבצק:
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
100 ג חמאה
20 ג חלמון
50 ג א. סוכר
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד למצב פירורים
ולהעביר לשולחן העבודה ואחד לבצק אחיד.
לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה
לעובי של כ 3-4 מ"מ ובגודל של 20/30.

קרם שקדים:
50 ג א.שקדים
50 ג סוכר
50 ג חמאה
40 ג ביצה טרופה
10 ג קורנפלור
כפית ת.רום לבן
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת קרם חלק

*להרכבה כ 6 נקטרינות חתוכות לפלחים
50 ג שקדים פרוסים
40 ג א.סוכר
אוכמניות טריות (אופציה לא חובה)

הרכבה ואפיה:
למרוח את הקרם שקדים על גבי הבצק בשכבה אחידה כמעט עד השוליים.
לסדר מסגרת מסביב לבצק של הנקטרינות
ובעזרת הנייר אפיה לקפל את השוליים מסביב על הנקטרינות.
לסדר במרכז את יתרת הנקטרינות לפזר מעל קצת אוכמניות ואת השקדים הפרוסים.
בעזרת מסננת לפזר את הא.סוכר מעל
להעביר את הכל לתבנית אפיה ולאפות ב 180 מעלות למשך כ 25 דק' עד השחמה.
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין