Online Cooking Courses

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק'.

תפוקה-1 ליטר.

הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן אנד ג'רי ועוד.אבל הדבר החם שיצר איתו גם גלי התלהבו ומרוץ מטורף אחרי גלידה חדשה ואני מדבר על גלידה קראנץ פיסטוק שפשוט הטריף את כולם ואנשים התרוצצו חסרי מעצורים אחר חיפוש הגלידה קראנץ.

אחרי שראיתי את הטרפת שקורת במדינה (וחייב לציין שאפילו לא טעמתי אותה עד עכשיו) החלטתי לעלות לכם מתכון לגלידה פיסטוק שלא תשאיר אתכם אדישים.

אני יודע שבטח אתם אומרים לעצמכם למי יש כוח להכין גלידה.ולפי מה שאנחנו יודעים גלידה זה תהליך ארוך ומורכב ומה לנו וזה עדיף לרדת לקיוסק ולקנות.אז נכון מאוד ואתם צודקים במה שאת חושבים אבל אחרי שתראו גם קל להכין גלידה איכותית עם מרכיבים שאתם תשלטו מה לשים בפנים אתם תתחילו להכין ואפילו להנות מהעשיה.

אז מספיק דיבורים ועכשיו למעשים🍦

כמות ל אריזת קלקר של 1 ליטר
חומרים למחית פיסטוק:
200 ג פיסטוקים
20 ג שמן
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון חזק ולטחון כ 10דקות או יותר לפי הצורך עד קבלת מחית חלקה ונוזלית
מידי פעם לעצור ולהוריד את מה שנדבק לדפנות .


חומרים לגלידה:
360 ג שמנת מתוקה
300 ג חלב מרוכז
200 ג מחית פיסטוק שהכנו או קנויה
כ 100 ג פיסטוקים טחונים
הכנה:
בקערת מיקסר לשים שמנת ולהקציף למרקם יוגורט
לעצור ולהוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף ןמרקם יותר יציב ועוצרים
מוסיפים מחצית מהמחית פיסטוק ומערבבים בעזרת לקקן למרקם אחיד
יוצרים חצי מהכמות לקלקר של הגלידה מזלפים מעל מחית פיסטוק ופיסוקים גרוסים
ממלאים מעל את יתרת תערובת הגלידה
פזלפים שוב מחית ומפזרים פיסטוקים ומעבירים למקפיא ל 24 שעות
וזהו …..עכשיו רק תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

בחושה גבינה אפויה וקרמבל

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60דק'. תפוקה-2 תבניות אינגליש גדול מטפלון. בסיס רולדה:2 ביצים לארג בטמפ החדר65 ג סוכר65 ג קמח תופח או קמח רגיל עם כפית א.אפיההכנה:להקציף ביצים שלמות יחד ים

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין