רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-120 דק
תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23
קרמבל:
60 ג חמאה קרה
60 ג סוכר חום בהיר
90 ג קמח
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד
מלית שוקולד:
80 ג סוכר
100 ג שוקולד מריר
40 ג פודינג וניל
40 ג קקאו מנופה
250 ג חלב
הכנה:
להמיס הכל יחד לערבב הייטב למרקם אחיד וחלק ולקרר עד למצב נוח למריחה
מלית גבינה:
220 ג גבינה לבנה
35 ג א.סוכר
25 ג פודינג וניל
גרידה מחצי לימון
10ג ביצה טרופה
10 ג חמאה מומסת
הכנה:
בקערה לערבב את כל המרכיביםלהייטב ולשים בקירור למשך חצי שעה
בצק שמרים:
500 ג קמח לחם @israeliot_flour
10 ג שמרים יבשים או 30 טריים
100ג סוכר
קורט מלח
100 ג חמאה רכה
300 ג חלב קר
★מריחה לפני האפיה:50 גרם שמנת מתוקה
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל המרכיבים פרט לנוזל ולהתחיל ללוש.
להוסיף את הנוזל בהדרגה וללוש כ 10-12 דקות במהירות בינונית.לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לפחות שעה בטמפ החדר.
לאחר שעה להעביר את הבצק למשטח מקומח ולחלק את הבצק ל 2 כדורים שווים.לפתוח כל כדור למלבן ולמרוח על אחד גבינה ועל השני שוקולד
ולגלגל לרולדה.לחתוך לטבעות ולסדר בתוך התבנית ולכסות שוב במגבת או ניילון נצמד ולהתפיח שוב חצי שעה.
לאחר ההתפחה השניה למרוח את הבצק הייטב בשמנת המתוקה ולפזר את הקרמבל ומכניסים לאפיה ב170 מעלות למשך כ 25 דק או השחמה