Online Cooking Courses

המדריך ל סוּפְלֶה

אחד הבילבולים הגדולים בקונדיטוריה זה בין סוּפְלֶה לפונדָנְט
אז מה באמת ההבדל בינהם? כל התשובות לשאלות במאמר הזה.


אז נכון הרבה אנשים, מסעדות ובעלי מקצוע קוראים לפונדנט או ללבת שוקולד סופלה. אז נכון שניהם באותו צבע אבל זה הדבר היחיד שדומה בהם.
למעשה פונדנט וסופלה זה דברים שונים לגמרי אחד מהשני.
סופלה(תפיחה) אמיתי מורכב מקרם פטיסייר שמקופל לתוכו מרנג שבמהלך האפיה הוא עולה מעל גובה כלי החרס
את הסופלה מגשים מיד שהוא יוצא מהתנור שהוא חם. אחרת הוא קורס.בגלל המרקם העדין של הסופלה מגישים אותו באותו כלי שהוא נאפה.
סופלה נחשב למנה יוקרתית שמפארת את תפריטי המסעדות בארץ ובעולם ולמעשה הרוב מנצלים את זה ומגישים לסועד פונדנט שהוא לעצמו מאוד טעים אבל הוא ממש לא סופלה.
לעומת זאת פונדט (או לבת שוקולד) שהפירוש שלו הוא בפועל Fondre, שפירושו בצרפתית להמיס (או נוזל מתוק) זה קינוח שמכינים בד"כ במסה אחת אופים בטמפ גבוהה למס דקות ומוציאים אותו שהוא עדיין רוטט ונוזלי במרכז וברגע שחותכים אותו מתפרץ לבה של שוקולד.את הפונדנט בגלל היציבות שלו מגישים מחוץ לכלי שהוא נאפה
עד כאן היה ההסבר המקצועי בין סופלה ל פונדנט
ועכשיו המתכון לדבר האמיתי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין