Online Cooking Courses

זאכר טורט

זאכרטורטה בגרמנית: Sachertorte היא  עוגת טורט שוקולד עשירה שהומצא על ידי הקונדיטור היהודי אוסטרי פרנץ זאכר בשנת 1832  העוגה הזו מהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח האוסטרי וינאי.העוגה למעשה לא מורכבת ודי פשוטה אבל לפעמים מרכיבים מינימליים יוצרים עוגת משובחת ומופלאה בטעמה.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-רינג קוטר 20

מרכיבים:
4 ביצים לארג מופרדות
40 ג סוכר
10 ג שמן
135 ג שוקולד מריר איכותי
60 ג קמח רב תכליתי @טחנות ישראליות

גנאש שוקולד:
150 ג שוקולד מריר איכותי
150 ג שמנת מתוקה
20 ג גלוקוז

סירופ סוכר ורום:
30 ג סוכר
30 ג מים
וטיפה ת.רום

להרכבה:
ריבת משמש איכותית
או מרמלדה רכה למריחה

הכנה:
להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב
להוסיף חלמונים ולערבב
להמיס שוקולד להוסיף שמן לערבב ולהוסיף לחלבונים יחד עם הקמח ולקפל לתערובת אחידה
לצקת ל2 רינגים קוטר 20 עם נייר אפיה ונייר כסף ולאפות ב 170 למשך כ 20 דקות
(לא לייבש יותר מידי) להוציא ולצנן

הכנת הגנאש:
להביא לרתיחה שמנת וגלוקוז ולצקת על השוקולד ולטחון בבלנדר מוט לאמולסיה אחידה

הכנת הסירופ:
לבשל יחד לרתיחה

הרכבת העוגה:
לקחת בסיס אחד ולשים על רשת ציפוי להרטיב בסירופ
למרוח מעל את ריבת המשמש בשכבה אחידה ולכסות עם בסיס נוסף וגם אותו להרטיב בסירופ
לצפות את העוגה בגנאש ולהעביר למקפיא למס דקות
לעשות סימונים של פרוסות עם סכין חדה ולזלף נקודות מעל או ביד חופשית איך שבא לכם

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין