Online Cooking Courses

חטיפי בריאות 100% מהטבע

רמת קושי-קל.
זמן הכנה-30 דק.
תפוקה-40 יח.

100% טבעי 100%בריא 100%ללא סוכר!!!


אם גם אתם מנסים לשמור על הגזרה ומתחשק לכם נשנוש אחרי הארוחה זה אחלה פיתרון.

אתם מתאמנים ועושים ספורט ורוצים לצרוך מנת חלבון זה אחלה פתרון.

נמנעים מסוכר לבן מסיבות בריאותיות או סתם מנסים לשמור על הגזרה ואתם רוצים משהו מתוק זה אחלה פיתרון.

אז בבקשה חברים מתכון שכולו בריאות מהטבע.


מצרכים:
500 ג תמרים בוואקום 100% ללא תוספת סוכר

600 ג חמאת בוטנים טבעית 100%ללא תוספת
סוכר

100 ג קוואקר קלוי בתנור

לציפוי:

30 ג חמאת קקאו

300 ג שוקולד מריר 70% ומעלה

50 ג קוואקר קלוי

הכנה:
להכניס לתוך מעבד מזון תמרים וחמאת בוטנים ולעבד עד לתערובת משחתית.להוסיף את הקוואקר הקלוי ולערבב עד מרקם אחיד.
ליצור מהתערובת קבבונים במשקל של כ 30-35 ג ולסדר במגש ולשים בקירור עד שהציפוי יהיה מוכן
הכנת הציפוי:
להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד ולחבר יחד לאחר המסה ולהוסיף את הקוואקר ולערבב
להוציא את האצבעות מהקירור ולטבול אותם בשוקולד בעזרת מזלג ולהניח אותם על נייר אפיה להתמצקות.
להעביר לכלי סגור ולשמור בטמפ החדר או מקרר
רק בריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין