Online Cooking Courses

חיתוכיות לוטוס נוגט ומוס דבש

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-מסגרת 20/20


מוס דבש
100 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג דבש
להמיס הכל יחד במיקרוגל לגנאש
להוסיף
3 ג ג'לטין+21ג מים (ג'לטין שנח וספג את המים ומחומם כמה שניות במיקרוגל)
להקציף עוד 100 ג שמנת מתוקה למרקם יוגורט ולחבר יחדעם הגנאש והג'לטין למרקם אחיד
מוס נוגט
20 ג חלב
20 ג שמנת מתוקה
15 ג חלמון
7 ג סוכר
1ג גלטין+ 7 ג מים
35 ג מחית נוגט
10 ג שוקולד לבן
הכנה:
להביא לרתיחה שמנת וחלב
לערבב חלמון וסוכר יחד
ולהוסיף בהדאץרגה את החלב שמנת הרותחים בהדרגה.(אנגלז)
מחזירים לסיר לבישול על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
עד שמסמיך קלות(82 מעלות )
מוסיפים את הג'לטין הנוגט והשוקולד הלבן וטוחנים בבלנדר מוט למרקם אחיד
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומחברים יחד עם הנוגט
הרכבה
בתוך המסגרת מסדרים שכבה של עוגיות לוטוס קרמל של חברת צ'וקטה (הם הרבה יותר פריכות)

ומזלפים חצי מכמות המוס הלבן מעל ומחליקים
מסדרים עוד שכבה של עוגיות ומעל עוד שכבת מוס ומחליקים.מקררים מס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין