רמת קושי-בינוני.
זמן הכנה-60 דק.
תפוקה-מסגרת 20/20
מוס דבש
100 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג דבש
להמיס הכל יחד במיקרוגל לגנאש
להוסיף
3 ג ג'לטין+21ג מים (ג'לטין שנח וספג את המים ומחומם כמה שניות במיקרוגל)
להקציף עוד 100 ג שמנת מתוקה למרקם יוגורט ולחבר יחדעם הגנאש והג'לטין למרקם אחיד
מוס נוגט
20 ג חלב
20 ג שמנת מתוקה
15 ג חלמון
7 ג סוכר
1ג גלטין+ 7 ג מים
35 ג מחית נוגט
10 ג שוקולד לבן
הכנה:
להביא לרתיחה שמנת וחלב
לערבב חלמון וסוכר יחד
ולהוסיף בהדאץרגה את החלב שמנת הרותחים בהדרגה.(אנגלז)
מחזירים לסיר לבישול על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
עד שמסמיך קלות(82 מעלות )
מוסיפים את הג'לטין הנוגט והשוקולד הלבן וטוחנים בבלנדר מוט למרקם אחיד
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומחברים יחד עם הנוגט
הרכבה
בתוך המסגרת מסדרים שכבה של עוגיות לוטוס קרמל של חברת צ'וקטה (הם הרבה יותר פריכות)
ומזלפים חצי מכמות המוס הלבן מעל ומחליקים
מסדרים עוד שכבה של עוגיות ומעל עוד שכבת מוס ומחליקים.מקררים מס