Online Cooking Courses

חיתוכיות לוטוס נוגט ומוס דבש

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-מסגרת 20/20


מוס דבש
100 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג דבש
להמיס הכל יחד במיקרוגל לגנאש
להוסיף
3 ג ג'לטין+21ג מים (ג'לטין שנח וספג את המים ומחומם כמה שניות במיקרוגל)
להקציף עוד 100 ג שמנת מתוקה למרקם יוגורט ולחבר יחדעם הגנאש והג'לטין למרקם אחיד
מוס נוגט
20 ג חלב
20 ג שמנת מתוקה
15 ג חלמון
7 ג סוכר
1ג גלטין+ 7 ג מים
35 ג מחית נוגט
10 ג שוקולד לבן
הכנה:
להביא לרתיחה שמנת וחלב
לערבב חלמון וסוכר יחד
ולהוסיף בהדאץרגה את החלב שמנת הרותחים בהדרגה.(אנגלז)
מחזירים לסיר לבישול על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
עד שמסמיך קלות(82 מעלות )
מוסיפים את הג'לטין הנוגט והשוקולד הלבן וטוחנים בבלנדר מוט למרקם אחיד
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומחברים יחד עם הנוגט
הרכבה
בתוך המסגרת מסדרים שכבה של עוגיות לוטוס קרמל של חברת צ'וקטה (הם הרבה יותר פריכות)

ומזלפים חצי מכמות המוס הלבן מעל ומחליקים
מסדרים עוד שכבה של עוגיות ומעל עוד שכבת מוס ומחליקים.מקררים מס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין