Online Cooking Courses

חלות שבת

רמת קושי- קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-חלה אחת גדולה

מצרכים:
500 ג קמח לחם חלות טחנות ישראליות
10 ג שמרים יבשים
50 ג סוכר
50 ג שמן
10 ג מלח
1 ביצה לארג
230 מים קרים
הכנה:
להכניס למיקסר עם וו לישה
קמח שמרים מלח סוכר וביצה
להתחיל לערבב ותוך כדי להוסיף את השמן והמים
ללוש במהירות בינונית למשך כ 10-12 דק
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עדיף במקום קריר למשך כ שעה עד שעה וחצי
להוציא את הבצק מהתפחה לחלק ל4 כדורים
ולקלוע צמה.
להתפיח עוד כ 25 דקות מכוסה רק עם ניילון
למרוח ביצה לפזר שומשום או
לפזר קמח מעל בעזרת מסננת ולהכניס לאפיה
בחום של 220 מעלות עם קערית קטנה של מים בתחתית למשך כ 13-15 דק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין