Online Cooking Courses

חלות שבת

רמת קושי- קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-חלה אחת גדולה

מצרכים:
500 ג קמח לחם חלות טחנות ישראליות
10 ג שמרים יבשים
50 ג סוכר
50 ג שמן
10 ג מלח
1 ביצה לארג
230 מים קרים
הכנה:
להכניס למיקסר עם וו לישה
קמח שמרים מלח סוכר וביצה
להתחיל לערבב ותוך כדי להוסיף את השמן והמים
ללוש במהירות בינונית למשך כ 10-12 דק
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עדיף במקום קריר למשך כ שעה עד שעה וחצי
להוציא את הבצק מהתפחה לחלק ל4 כדורים
ולקלוע צמה.
להתפיח עוד כ 25 דקות מכוסה רק עם ניילון
למרוח ביצה לפזר שומשום או
לפזר קמח מעל בעזרת מסננת ולהכניס לאפיה
בחום של 220 מעלות עם קערית קטנה של מים בתחתית למשך כ 13-15 דק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין