Online Cooking Courses

חלות 100% כוסמין

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-2 חלות שבת גדולות.

מצרכים:
1קג קמח כוסמין מלא @israeliot_flour
20 ג שמרים יבשים
20 ג מלח
85 ג סוכר
100 ג שמן
2 ביצים לארג
460 ג מי ברז
הכנה:
להכניס הכל למיקסר עם וו לישה פרט לנוזלים שמן ומים ולהתחיל ללוש ותוך כדי להוסיף את הנוזלים בהדרגה.
ללוש במהירות בינונית למשך כ 13 דקות
עד קבלת בצק חלק.
להוציא את הבצק למשטח העבודה ולכדרר אותו ולהחזיר לקערה לכסות בניילון נצמד ולהתפיח בטמפ החדר לפחות שעה או הכפלת נפח כמו בסרטון.
להוריד את האוויר מהבצק ולחלק אותו לכדורים (אני חילקתי ל12 כדורים במשקל של 145 ג לכדור והכנתי חלה אחת של 4,חלה אחת של 6,ועוד חלה אחת קטנה)
לנקנק כל כדור
חלק טבלתי במים ואז מיד בשומשום וחלק נשאר טבעי כפרי רק עם קמח מעל.
קלעתי את הצורות וסדרתי על מגש והתפחתי מכוסה עם נייר אפיה מעל לעוד 20 דקות.בזמן הזה תחממו תנור ל 220 מילות ותשימו קערת מים בתחתית ותכניסו את החלות לאפיה במשך כ 13-15 דקות או עד גוון שחום ויפה ושמשקל החלה קל.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין