Online Cooking Courses

חלות 100% כוסמין

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-2 חלות שבת גדולות.

מצרכים:
1קג קמח כוסמין מלא @israeliot_flour
20 ג שמרים יבשים
20 ג מלח
85 ג סוכר
100 ג שמן
2 ביצים לארג
460 ג מי ברז
הכנה:
להכניס הכל למיקסר עם וו לישה פרט לנוזלים שמן ומים ולהתחיל ללוש ותוך כדי להוסיף את הנוזלים בהדרגה.
ללוש במהירות בינונית למשך כ 13 דקות
עד קבלת בצק חלק.
להוציא את הבצק למשטח העבודה ולכדרר אותו ולהחזיר לקערה לכסות בניילון נצמד ולהתפיח בטמפ החדר לפחות שעה או הכפלת נפח כמו בסרטון.
להוריד את האוויר מהבצק ולחלק אותו לכדורים (אני חילקתי ל12 כדורים במשקל של 145 ג לכדור והכנתי חלה אחת של 4,חלה אחת של 6,ועוד חלה אחת קטנה)
לנקנק כל כדור
חלק טבלתי במים ואז מיד בשומשום וחלק נשאר טבעי כפרי רק עם קמח מעל.
קלעתי את הצורות וסדרתי על מגש והתפחתי מכוסה עם נייר אפיה מעל לעוד 20 דקות.בזמן הזה תחממו תנור ל 220 מילות ותשימו קערת מים בתחתית ותכניסו את החלות לאפיה במשך כ 13-15 דקות או עד גוון שחום ויפה ושמשקל החלה קל.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין