Online Cooking Courses

חלות 100% כוסמין

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-2 חלות שבת גדולות.

מצרכים:
1קג קמח כוסמין מלא @israeliot_flour
20 ג שמרים יבשים
20 ג מלח
85 ג סוכר
100 ג שמן
2 ביצים לארג
460 ג מי ברז
הכנה:
להכניס הכל למיקסר עם וו לישה פרט לנוזלים שמן ומים ולהתחיל ללוש ותוך כדי להוסיף את הנוזלים בהדרגה.
ללוש במהירות בינונית למשך כ 13 דקות
עד קבלת בצק חלק.
להוציא את הבצק למשטח העבודה ולכדרר אותו ולהחזיר לקערה לכסות בניילון נצמד ולהתפיח בטמפ החדר לפחות שעה או הכפלת נפח כמו בסרטון.
להוריד את האוויר מהבצק ולחלק אותו לכדורים (אני חילקתי ל12 כדורים במשקל של 145 ג לכדור והכנתי חלה אחת של 4,חלה אחת של 6,ועוד חלה אחת קטנה)
לנקנק כל כדור
חלק טבלתי במים ואז מיד בשומשום וחלק נשאר טבעי כפרי רק עם קמח מעל.
קלעתי את הצורות וסדרתי על מגש והתפחתי מכוסה עם נייר אפיה מעל לעוד 20 דקות.בזמן הזה תחממו תנור ל 220 מילות ותשימו קערת מים בתחתית ותכניסו את החלות לאפיה במשך כ 13-15 דקות או עד גוון שחום ויפה ושמשקל החלה קל.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין