עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה.
רמת קושי- בינוני
כמות- 30 יח
זמן הכנה-60דק
אז ליפני שמתחילים תכינו את כל המצרכים.קצת עבודה אבל שווה את ההשקעה.
מרכיבים: ל 30 יח
להכנת הבצק ברטון:
150 ג חמאה
150 ג סוכר חום
80 ג חלמונים
210 ג קמח
12 ג א.אפיה
הכנה:
בקערה מיקסר עם וו גיטרה נשים את כל המרכיבים ונפעיל עד לקבל בצק מגובש ונעצור.
נעביר את הבצק למשטח עבודה ונחלק אותו לכדורים במשקל 20 ג
נשטח כל כדור בתוך רינג קוטר 5 גובה 1 ונניח בצד עד שלב ההרכבה
קרם שקדים:
76 ג חמאה רכה
76 ג סוכר
76 ג א.שקדים
60 ג ביצים
10 ג קורנפלור
הכנה:
בקערה לשים את החמאה הרכה ולערבב אותה קצת.להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב למרקם אחיד ולהעביר לשקית זילוף
ולזלף מעל כל בסיס במרכז תלולית מהקרם.
משמשים מבושלים:
15 משמשמים חצויים
50 ג חמאה
30 ג סוכר
כפית מחית וניל
הכנה:
במחבת גדולה להמיס חמאה ולהוסיף סוכר ווניל ולערבב.להוסיף את חצאי המשמשים ולבשלך תוך כדי עירבוב עד שהמשמשים מתרככים
ומעבירים לכלי לצינון.
הרכבה:
מעל כל תלולית של קרם שקדים מניחים חצי משמש ומפזרים מסביב שקדים מולבנים פרוסים.
מחממים תנור לחום של 170 ומכניסים את הטארטלטים למשך 17-18 דק' ומוציאים ומצננים.
מחלצים מתוך הרינג.מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים חם או קר