Online Cooking Courses

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה.

רמת קושי- בינוני
כמות- 30 יח
זמן הכנה-60דק

אז ליפני שמתחילים תכינו את כל המצרכים.קצת עבודה אבל שווה את ההשקעה.

מרכיבים: ל 30 יח

להכנת הבצק ברטון:
150 ג חמאה
150 ג סוכר חום
80 ג חלמונים
210 ג קמח
12 ג א.אפיה
הכנה:
בקערה מיקסר עם וו גיטרה נשים את כל המרכיבים ונפעיל עד לקבל בצק מגובש ונעצור.
נעביר את הבצק למשטח עבודה ונחלק אותו לכדורים במשקל 20 ג
נשטח כל כדור בתוך רינג קוטר 5 גובה 1 ונניח בצד עד שלב ההרכבה

קרם שקדים:

76 ג חמאה רכה
76 ג סוכר
76 ג א.שקדים
60 ג ביצים
10 ג קורנפלור
הכנה:
בקערה לשים את החמאה הרכה ולערבב אותה קצת.להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב למרקם אחיד ולהעביר לשקית זילוף
ולזלף מעל כל בסיס במרכז תלולית מהקרם.

משמשים מבושלים:

15 משמשמים חצויים
50 ג חמאה
30 ג סוכר
כפית מחית וניל
הכנה:
במחבת גדולה להמיס חמאה ולהוסיף סוכר ווניל ולערבב.להוסיף את חצאי המשמשים ולבשלך תוך כדי עירבוב עד שהמשמשים מתרככים
ומעבירים לכלי לצינון.

הרכבה:

מעל כל תלולית של קרם שקדים מניחים חצי משמש ומפזרים מסביב שקדים מולבנים פרוסים.
מחממים תנור לחום של 170 ומכניסים את הטארטלטים למשך 17-18 דק' ומוציאים ומצננים.
מחלצים מתוך הרינג.מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים חם או קר

מבט פנימה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין