Online Cooking Courses

טארט פקאן ומייפל

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-רינג קוטר 24

בצק סבלה פריך
100 ג חמאה
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
50 ג א.סוכר
1 חלמון לארג

הכנת הבצק:


להכניס הכל למעבד מזון למצב פירורים לאחד לבצק על שולחן העבודה לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2ס"מ ולהקפיא כ 15 דק לקרוץ עיגול בקוטר 26 ולהלביש על תבנית פאי בקוטר 24 ולהדק הייטב ולשים בקירור

מלית:
250 ג מייפל
15 ג חמאה
15 ג קמח
2 ביצים
*כ200 ג פקאנים למילוי או מיקס אגוזים אחר שבא לכם

הכנת המלית והרכבה:
לחמם מייפל וחמאה על להמסת החמאה להוסיף את הביצים בהדרגה תוך כדי טריפה ולבסוף את הקמח ולערבב הייטב
לצקת את הכל על הבצק הפריך לסדר מעל פקאנים בצורה מעגלית צפופים אחד לשני ולהכניס לאפיה בחום של 180 למשך כ 30-35 דק
להוציא לצנן ולמרוח מירור או נאפג' לקבלת מראה מבריק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין