Online Cooking Courses

טארט פקאן ומייפל

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-רינג קוטר 24

בצק סבלה פריך
100 ג חמאה
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
50 ג א.סוכר
1 חלמון לארג

הכנת הבצק:


להכניס הכל למעבד מזון למצב פירורים לאחד לבצק על שולחן העבודה לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2ס"מ ולהקפיא כ 15 דק לקרוץ עיגול בקוטר 26 ולהלביש על תבנית פאי בקוטר 24 ולהדק הייטב ולשים בקירור

מלית:
250 ג מייפל
15 ג חמאה
15 ג קמח
2 ביצים
*כ200 ג פקאנים למילוי או מיקס אגוזים אחר שבא לכם

הכנת המלית והרכבה:
לחמם מייפל וחמאה על להמסת החמאה להוסיף את הביצים בהדרגה תוך כדי טריפה ולבסוף את הקמח ולערבב הייטב
לצקת את הכל על הבצק הפריך לסדר מעל פקאנים בצורה מעגלית צפופים אחד לשני ולהכניס לאפיה בחום של 180 למשך כ 30-35 דק
להוציא לצנן ולמרוח מירור או נאפג' לקבלת מראה מבריק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין