Online Cooking Courses

טארט פקאן ומייפל

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-רינג קוטר 24

בצק סבלה פריך
100 ג חמאה
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
50 ג א.סוכר
1 חלמון לארג

הכנת הבצק:


להכניס הכל למעבד מזון למצב פירורים לאחד לבצק על שולחן העבודה לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2ס"מ ולהקפיא כ 15 דק לקרוץ עיגול בקוטר 26 ולהלביש על תבנית פאי בקוטר 24 ולהדק הייטב ולשים בקירור

מלית:
250 ג מייפל
15 ג חמאה
15 ג קמח
2 ביצים
*כ200 ג פקאנים למילוי או מיקס אגוזים אחר שבא לכם

הכנת המלית והרכבה:
לחמם מייפל וחמאה על להמסת החמאה להוסיף את הביצים בהדרגה תוך כדי טריפה ולבסוף את הקמח ולערבב הייטב
לצקת את הכל על הבצק הפריך לסדר מעל פקאנים בצורה מעגלית צפופים אחד לשני ולהכניס לאפיה בחום של 180 למשך כ 30-35 דק
להוציא לצנן ולמרוח מירור או נאפג' לקבלת מראה מבריק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין