Online Cooking Courses

טארט פקאן ומייפל

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-רינג קוטר 24

בצק סבלה פריך
100 ג חמאה
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
50 ג א.סוכר
1 חלמון לארג

הכנת הבצק:


להכניס הכל למעבד מזון למצב פירורים לאחד לבצק על שולחן העבודה לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2ס"מ ולהקפיא כ 15 דק לקרוץ עיגול בקוטר 26 ולהלביש על תבנית פאי בקוטר 24 ולהדק הייטב ולשים בקירור

מלית:
250 ג מייפל
15 ג חמאה
15 ג קמח
2 ביצים
*כ200 ג פקאנים למילוי או מיקס אגוזים אחר שבא לכם

הכנת המלית והרכבה:
לחמם מייפל וחמאה על להמסת החמאה להוסיף את הביצים בהדרגה תוך כדי טריפה ולבסוף את הקמח ולערבב הייטב
לצקת את הכל על הבצק הפריך לסדר מעל פקאנים בצורה מעגלית צפופים אחד לשני ולהכניס לאפיה בחום של 180 למשך כ 30-35 דק
להוציא לצנן ולמרוח מירור או נאפג' לקבלת מראה מבריק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין