Online Cooking Courses

טארט שוקולד צ'יפס מושחת

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-5 מנות

שוקולד שוקולד אחד הדברים האהובים שכמעט כולם אוהבים.

וכמה שהוא יותר מושחת ככה הוא יותר טעים.

המתכון היום למעשה מורכב מבסיס של עוגיות שוקולד צ'יפס שעבר קצת שידרוג

בעוד כמה תוספות כדי לתת לו מרקם יותר כמו של עוגה בחושה ורכה

ואז בפנים מסתתר כל הטוב.

אז יאללה בואו נתחיל לאפות

מרכיבים ל 5 מנות קוטר 10

200 ג חמאה רכה
240 ג סוכר חום דביק
40 ג שמנת חמוצה
40 ג ג דבש
280 ג קמח
כפית שטוחה סודה לשתיה
100 ג שוקולד ציפס חלב לבן או מריר
4 ביצים לארג

להרכבה:
ממרח נוטלה ושוקולד ציפס חלב לפיזור
הכנה:
לערבב הייטב חמאה וסוכר למרקם חלק
להוסיף דבש ושמנת חמוצה ולערבב הייטב להוסיף קמח סודה ולערב.להוסיף שוקולד ציפס חלב ולערבב ולבסוף להוסיף את ביצה ולערבב
לקרר את התערובת כ 20 דקות
לקחת קצת מהבצק ולשטח בתבנית קוטר 10 נמוכה וליצור דופן.לזלף במרכז נוטלה לפזר שוקולד צ'יפס ולכסות ביתרת הבצק ולפזר עוד קצת שוקולד צ'יפס
להכניס לאפיה ב165 למשך כ 20 דקות להוציא ולהגיש.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין