Online Cooking Courses

טארט שוקולד צ'יפס מושחת

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-5 מנות

שוקולד שוקולד אחד הדברים האהובים שכמעט כולם אוהבים.

וכמה שהוא יותר מושחת ככה הוא יותר טעים.

המתכון היום למעשה מורכב מבסיס של עוגיות שוקולד צ'יפס שעבר קצת שידרוג

בעוד כמה תוספות כדי לתת לו מרקם יותר כמו של עוגה בחושה ורכה

ואז בפנים מסתתר כל הטוב.

אז יאללה בואו נתחיל לאפות

מרכיבים ל 5 מנות קוטר 10

200 ג חמאה רכה
240 ג סוכר חום דביק
40 ג שמנת חמוצה
40 ג ג דבש
280 ג קמח
כפית שטוחה סודה לשתיה
100 ג שוקולד ציפס חלב לבן או מריר
4 ביצים לארג

להרכבה:
ממרח נוטלה ושוקולד ציפס חלב לפיזור
הכנה:
לערבב הייטב חמאה וסוכר למרקם חלק
להוסיף דבש ושמנת חמוצה ולערבב הייטב להוסיף קמח סודה ולערב.להוסיף שוקולד ציפס חלב ולערבב ולבסוף להוסיף את ביצה ולערבב
לקרר את התערובת כ 20 דקות
לקחת קצת מהבצק ולשטח בתבנית קוטר 10 נמוכה וליצור דופן.לזלף במרכז נוטלה לפזר שוקולד צ'יפס ולכסות ביתרת הבצק ולפזר עוד קצת שוקולד צ'יפס
להכניס לאפיה ב165 למשך כ 20 דקות להוציא ולהגיש.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין