Online Cooking Courses

טורט/לייקח

אם הייתי אומר לכם שהמתכון לטורט המטורף הזה שהוא גם גבוה גם רך גם עסיסי וספוגי בקיצור טורט החלומות של כל אישה ומורכב רק מ4 מרכיבים בסיסיים שנמצאים בכל בית ברגע נתון אההה ואפילו בלי טיפה של שמן הייתם מאמינים לי?נכון שלא!!אז חברים תאמינו גם תאמינו וגם תפסיקו לחפש משהו אחר כי אני מביא לכם כאן את מתכון חייכם.4 מרכיבים,5 דקות עבודה,30 דק אפיה ויש לכם קסם של תוצר.תכינו פעם אחת ולא תאמינו.בכל זאת לא מאמינים כנסו לראות בעצמכם את התוצאה לפני שאתם רצים להכין.

יאללה לעבודה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-5 דק.

תפוקה -רינג 24.

מצרכים:

6 ביצים לארג

200 ג סוכר

200 ג קמח

20 ג אבקת אפיה

הכנה:

במיקסר להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף קמח ואבקת אפיה ולהמשיך להקציף עוד כ דקה למרקם אחיד וחלק.לצקת לתבנית 24 עם נייר אפיה בדופן ולאפות ב 180 מעלות למשך חצי שעה.להוציא ולצנן.

לטורט קקאו-להמיר 30 ג קמח לקקאו.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין