Online Cooking Courses

טורט/לייקח

אם הייתי אומר לכם שהמתכון לטורט המטורף הזה שהוא גם גבוה גם רך גם עסיסי וספוגי בקיצור טורט החלומות של כל אישה ומורכב רק מ4 מרכיבים בסיסיים שנמצאים בכל בית ברגע נתון אההה ואפילו בלי טיפה של שמן הייתם מאמינים לי?נכון שלא!!אז חברים תאמינו גם תאמינו וגם תפסיקו לחפש משהו אחר כי אני מביא לכם כאן את מתכון חייכם.4 מרכיבים,5 דקות עבודה,30 דק אפיה ויש לכם קסם של תוצר.תכינו פעם אחת ולא תאמינו.בכל זאת לא מאמינים כנסו לראות בעצמכם את התוצאה לפני שאתם רצים להכין.

יאללה לעבודה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-5 דק.

תפוקה -רינג 24.

מצרכים:

6 ביצים לארג

200 ג סוכר

200 ג קמח

20 ג אבקת אפיה

הכנה:

במיקסר להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף קמח ואבקת אפיה ולהמשיך להקציף עוד כ דקה למרקם אחיד וחלק.לצקת לתבנית 24 עם נייר אפיה בדופן ולאפות ב 180 מעלות למשך חצי שעה.להוציא ולצנן.

לטורט קקאו-להמיר 30 ג קמח לקקאו.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין