Online Cooking Courses

טורט/לייקח

אם הייתי אומר לכם שהמתכון לטורט המטורף הזה שהוא גם גבוה גם רך גם עסיסי וספוגי בקיצור טורט החלומות של כל אישה ומורכב רק מ4 מרכיבים בסיסיים שנמצאים בכל בית ברגע נתון אההה ואפילו בלי טיפה של שמן הייתם מאמינים לי?נכון שלא!!אז חברים תאמינו גם תאמינו וגם תפסיקו לחפש משהו אחר כי אני מביא לכם כאן את מתכון חייכם.4 מרכיבים,5 דקות עבודה,30 דק אפיה ויש לכם קסם של תוצר.תכינו פעם אחת ולא תאמינו.בכל זאת לא מאמינים כנסו לראות בעצמכם את התוצאה לפני שאתם רצים להכין.

יאללה לעבודה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-5 דק.

תפוקה -רינג 24.

מצרכים:

6 ביצים לארג

200 ג סוכר

200 ג קמח

20 ג אבקת אפיה

הכנה:

במיקסר להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף קמח ואבקת אפיה ולהמשיך להקציף עוד כ דקה למרקם אחיד וחלק.לצקת לתבנית 24 עם נייר אפיה בדופן ולאפות ב 180 מעלות למשך חצי שעה.להוציא ולצנן.

לטורט קקאו-להמיר 30 ג קמח לקקאו.

טורט/לייקח

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין