Online Cooking Courses

טורט/לייקח

אם הייתי אומר לכם שהמתכון לטורט המטורף הזה שהוא גם גבוה גם רך גם עסיסי וספוגי בקיצור טורט החלומות של כל אישה ומורכב רק מ4 מרכיבים בסיסיים שנמצאים בכל בית ברגע נתון אההה ואפילו בלי טיפה של שמן הייתם מאמינים לי?נכון שלא!!אז חברים תאמינו גם תאמינו וגם תפסיקו לחפש משהו אחר כי אני מביא לכם כאן את מתכון חייכם.4 מרכיבים,5 דקות עבודה,30 דק אפיה ויש לכם קסם של תוצר.תכינו פעם אחת ולא תאמינו.בכל זאת לא מאמינים כנסו לראות בעצמכם את התוצאה לפני שאתם רצים להכין.

יאללה לעבודה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-5 דק.

תפוקה -רינג 24.

מצרכים:

6 ביצים לארג

200 ג סוכר

200 ג קמח

20 ג אבקת אפיה

הכנה:

במיקסר להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף קמח ואבקת אפיה ולהמשיך להקציף עוד כ דקה למרקם אחיד וחלק.לצקת לתבנית 24 עם נייר אפיה בדופן ולאפות ב 180 מעלות למשך חצי שעה.להוציא ולצנן.

לטורט קקאו-להמיר 30 ג קמח לקקאו.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין