Online Cooking Courses

טראפלס פטל

רמת קושי-קל

זמן הכנה-כ 30 דק (לא כולל קירור)

תפוקה-25/30 יח

הוא רך מפנים פריך מבחוץ

הוא עגול וגם קטן,והוא מרוכז בדיוק במידה הנכונה,

אוכלים אותו בביס אחד מקסימום שתיים

והוא תמיד עושה שמח שהוא בסביבה

ואני מדבר על טראפלס כן רבותיי טראפלס מושלם בקלי קלות וטעיייייים פצצות.

אז יאללה בואו נתחיל

מלית חלב מרוכז:

50 שוקולד לבן

50 חלב מרוכז

הכנה:

להמיס יחד כ 30 שניות במיקרוגל לערבב

ולהעביר לשקית זילוף ולצנן במקרר עד הרכבה

גנאש פטל:

150 ג שוקולד לבן

60 ג שמנת מתוקה

20 ג קלאסית פטל

הכנה:

להמיס הכל יחד לערבב ולצקת לסיליקון טראפלס חצי גובה ולהקפיא כ 10 דקות.

לזלף במרכז מהמילוי חלב מרוכז להניח אוכמניה בפנים
או אפשר לוותר לכסות ביתרת הגנאש ולהקפיא

ציפוי שוקולד פריך:

150 ג שוקולד לבן

15 ג חמאת קקאו מומסת

טיפה א. צבע אדום

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד להוסיף צבע ולערבב

לטבול את הכדורים הקפואים בציפוי

ולשחק איתם מיד ליד ליצירת טקסורה מחוספסת ושומרים בקירור

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין