Online Cooking Courses

טראפלס פטל

רמת קושי-קל

זמן הכנה-כ 30 דק (לא כולל קירור)

תפוקה-25/30 יח

הוא רך מפנים פריך מבחוץ

הוא עגול וגם קטן,והוא מרוכז בדיוק במידה הנכונה,

אוכלים אותו בביס אחד מקסימום שתיים

והוא תמיד עושה שמח שהוא בסביבה

ואני מדבר על טראפלס כן רבותיי טראפלס מושלם בקלי קלות וטעיייייים פצצות.

אז יאללה בואו נתחיל

מלית חלב מרוכז:

50 שוקולד לבן

50 חלב מרוכז

הכנה:

להמיס יחד כ 30 שניות במיקרוגל לערבב

ולהעביר לשקית זילוף ולצנן במקרר עד הרכבה

גנאש פטל:

150 ג שוקולד לבן

60 ג שמנת מתוקה

20 ג קלאסית פטל

הכנה:

להמיס הכל יחד לערבב ולצקת לסיליקון טראפלס חצי גובה ולהקפיא כ 10 דקות.

לזלף במרכז מהמילוי חלב מרוכז להניח אוכמניה בפנים
או אפשר לוותר לכסות ביתרת הגנאש ולהקפיא

ציפוי שוקולד פריך:

150 ג שוקולד לבן

15 ג חמאת קקאו מומסת

טיפה א. צבע אדום

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד להוסיף צבע ולערבב

לטבול את הכדורים הקפואים בציפוי

ולשחק איתם מיד ליד ליצירת טקסורה מחוספסת ושומרים בקירור

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין