רמת קושי-קל
זמן הכנה-כ 30 דק (לא כולל קירור)
תפוקה-25/30 יח
הוא רך מפנים פריך מבחוץ
הוא עגול וגם קטן,והוא מרוכז בדיוק במידה הנכונה,
אוכלים אותו בביס אחד מקסימום שתיים
והוא תמיד עושה שמח שהוא בסביבה
ואני מדבר על טראפלס כן רבותיי טראפלס מושלם בקלי קלות וטעיייייים פצצות.
אז יאללה בואו נתחיל
מלית חלב מרוכז:
50 שוקולד לבן
50 חלב מרוכז
הכנה:
להמיס יחד כ 30 שניות במיקרוגל לערבב
ולהעביר לשקית זילוף ולצנן במקרר עד הרכבה
גנאש פטל:
150 ג שוקולד לבן
60 ג שמנת מתוקה
20 ג קלאסית פטל
הכנה:
להמיס הכל יחד לערבב ולצקת לסיליקון טראפלס חצי גובה ולהקפיא כ 10 דקות.
לזלף במרכז מהמילוי חלב מרוכז להניח אוכמניה בפנים
או אפשר לוותר לכסות ביתרת הגנאש ולהקפיא
ציפוי שוקולד פריך:
150 ג שוקולד לבן
15 ג חמאת קקאו מומסת
טיפה א. צבע אדום
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד להוסיף צבע ולערבב
לטבול את הכדורים הקפואים בציפוי
ולשחק איתם מיד ליד ליצירת טקסורה מחוספסת ושומרים בקירור