Online Cooking Courses

טראפלס פטל

רמת קושי-קל

זמן הכנה-כ 30 דק (לא כולל קירור)

תפוקה-25/30 יח

הוא רך מפנים פריך מבחוץ

הוא עגול וגם קטן,והוא מרוכז בדיוק במידה הנכונה,

אוכלים אותו בביס אחד מקסימום שתיים

והוא תמיד עושה שמח שהוא בסביבה

ואני מדבר על טראפלס כן רבותיי טראפלס מושלם בקלי קלות וטעיייייים פצצות.

אז יאללה בואו נתחיל

מלית חלב מרוכז:

50 שוקולד לבן

50 חלב מרוכז

הכנה:

להמיס יחד כ 30 שניות במיקרוגל לערבב

ולהעביר לשקית זילוף ולצנן במקרר עד הרכבה

גנאש פטל:

150 ג שוקולד לבן

60 ג שמנת מתוקה

20 ג קלאסית פטל

הכנה:

להמיס הכל יחד לערבב ולצקת לסיליקון טראפלס חצי גובה ולהקפיא כ 10 דקות.

לזלף במרכז מהמילוי חלב מרוכז להניח אוכמניה בפנים
או אפשר לוותר לכסות ביתרת הגנאש ולהקפיא

ציפוי שוקולד פריך:

150 ג שוקולד לבן

15 ג חמאת קקאו מומסת

טיפה א. צבע אדום

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד להוסיף צבע ולערבב

לטבול את הכדורים הקפואים בציפוי

ולשחק איתם מיד ליד ליצירת טקסורה מחוספסת ושומרים בקירור

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין