Online Cooking Courses

טריקולדה פינוקים

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-60 דק+(זמני הקפאה בין שכבה לשכבה.)

תפוקה-רינג 22-22.

מצרכים:
בסיס כדורי שוקולד מהיר:

200 ג פירורי עוגיות או טורט
100ג שמנת מתוקה
100ג שוקולד מריר
הכנה:
להמיס שוקולד ושמנת לגנאש ולהוסיף 70 ג גנאש מוכן לפירורי עוגיות ולערבב לעיבה אחידה ולשטח בתוך הרינג עם נייר אפיה וסגור עם נייר כסף ורצוי לשים שקף בפנים בדופן הרינג ולשלוח לקירור לכ10 דקות
את יתרת הגנאש לשמור לציפוי בסוף.

מוס מריר:

200 ג שוקולד מריר
100 ג שמנת מתוקה
150 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה:
להמיס שוקולד ו100 ג שמנת במיקרוגל לגנאש
לחבר שמנת מוקצפת בשלוש פעמים לתוך הגנאש בעזרת מטרפה ולא בעזרת לקקן

מוס חלב:


200 ג שוקולד חלב
100 ג שמנת מתוקה
5 ג ג'לטין +25 מים
150 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה מוס חלב:
להמיס שוקולד ו100 ג שמנת במיקרוגל לגנאש
להמיס כ 10 שניות את הג'לטין ולהוסיף לגנאש
לחבר 150 ג שמנת מוקצפת במרקם יוגורט בשלוש פעמים לתוך הגנאש בעזרת מטרפה ולא בעזרת לקקן ולצקת מעל המוס מריר ולהקפיא

מוס לבן:


200 ג שוקולד לבן
50 ג שמנת מתוקה
5ג' ג'לטין+25 ג מים
200 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנת מוס לבן
להמיס שוקולד ו50 ג שמנת במיקרוגל לגנאש להמיס כ 10 שניות את הג'לטין ולחבר לגנאש
להוסיף את ה200 ג השמנת המוקצפת במרקם יוגורט בשלוש פעמים עם מטרפה ולא לקקן ולצקת מעל המוס מריר ולהחזיר להקפאה מלאה
להרכבה:

מיקס שוקולדים לבחירה
קינדרים אוראו מקופלת באונטי ומה שבא לכם.
הרכבה:
לצקת את המוס המריר על הבסיס ולהכניס למקפיא ל10 דקות
מוציאים ומפזרים שברי שוקולדים מעל ויוצקים את המוס החלב ומכניסים למקפיא לעוד כ 30 דק
מוציאים מפזרים עוד שברי שוקולד ויוצקים מעל את המוס הלבן ושולחים למקפיא לכ 5 שעות עד שקפוא לגמרי.
מחלצים את העוגה מהרינג יוצקים את הגנאש שהכנו בהתחלה מסדרים את שברי שוקולדים למעלה ושומרים במקפיא או במקרר
תהנו…..

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין