Online Cooking Courses

טריקולדה פינוקים

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-60 דק+(זמני הקפאה בין שכבה לשכבה.)

תפוקה-רינג 22-22.

מצרכים:
בסיס כדורי שוקולד מהיר:

200 ג פירורי עוגיות או טורט
100ג שמנת מתוקה
100ג שוקולד מריר
הכנה:
להמיס שוקולד ושמנת לגנאש ולהוסיף 70 ג גנאש מוכן לפירורי עוגיות ולערבב לעיבה אחידה ולשטח בתוך הרינג עם נייר אפיה וסגור עם נייר כסף ורצוי לשים שקף בפנים בדופן הרינג ולשלוח לקירור לכ10 דקות
את יתרת הגנאש לשמור לציפוי בסוף.

מוס מריר:

200 ג שוקולד מריר
100 ג שמנת מתוקה
150 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה:
להמיס שוקולד ו100 ג שמנת במיקרוגל לגנאש
לחבר שמנת מוקצפת בשלוש פעמים לתוך הגנאש בעזרת מטרפה ולא בעזרת לקקן

מוס חלב:


200 ג שוקולד חלב
100 ג שמנת מתוקה
5 ג ג'לטין +25 מים
150 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה מוס חלב:
להמיס שוקולד ו100 ג שמנת במיקרוגל לגנאש
להמיס כ 10 שניות את הג'לטין ולהוסיף לגנאש
לחבר 150 ג שמנת מוקצפת במרקם יוגורט בשלוש פעמים לתוך הגנאש בעזרת מטרפה ולא בעזרת לקקן ולצקת מעל המוס מריר ולהקפיא

מוס לבן:


200 ג שוקולד לבן
50 ג שמנת מתוקה
5ג' ג'לטין+25 ג מים
200 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנת מוס לבן
להמיס שוקולד ו50 ג שמנת במיקרוגל לגנאש להמיס כ 10 שניות את הג'לטין ולחבר לגנאש
להוסיף את ה200 ג השמנת המוקצפת במרקם יוגורט בשלוש פעמים עם מטרפה ולא לקקן ולצקת מעל המוס מריר ולהחזיר להקפאה מלאה
להרכבה:

מיקס שוקולדים לבחירה
קינדרים אוראו מקופלת באונטי ומה שבא לכם.
הרכבה:
לצקת את המוס המריר על הבסיס ולהכניס למקפיא ל10 דקות
מוציאים ומפזרים שברי שוקולדים מעל ויוצקים את המוס החלב ומכניסים למקפיא לעוד כ 30 דק
מוציאים מפזרים עוד שברי שוקולד ויוצקים מעל את המוס הלבן ושולחים למקפיא לכ 5 שעות עד שקפוא לגמרי.
מחלצים את העוגה מהרינג יוצקים את הגנאש שהכנו בהתחלה מסדרים את שברי שוקולדים למעלה ושומרים במקפיא או במקרר
תהנו…..

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין