Online Cooking Courses

טרמיסו

רמת קושי-קל

זמן הכנה-20 דק

תפוקה-6/8 מנות (תלוי בגודל הכוס)

טירמיסו -Tiramisù- המשמעות ("הרם אותי למעלה")

טרמיסו הוא קינוח איטלקי מסורתי שמגיע מאיזור מזרח אטליה.הקינוח מורכב מקרם גבינה אוורירי וביסקוטים ספוגים בקפה.הקינוח יכול להיות מוגש כעוגה גדולה או כקינוחי כוסות ומנות אישיות.במקור האיטלקים מכינים את הטרמיסו משלושה מרכיבים בלבד סוכר,גבינת מסקרפונה עשירה בשומן וביצים טריות.לכן חשוב להגיש את הקינוח בהקדם ולא מומלץ לתת לנשים בהריון.באחד הטיולים הקולינרים שלי באיטליה (רומא) השתתפתי בסדנאות בישול ואפיה וכמובן בהכנת אחת מנות הדגל שלהם הטרמיסו ודאגתי לכם גם למתכון המקורי בקישור המצורף.

המתכון כאן הוא מתכון בגירסה שונה מהמקור אבל לא פחות טעים ובלי ביצים.מוזמנים להכין את 2 המתכונים ולהחליט מה אהבתם יותר וכמובן לשתף אותי

מלית גבינה מסקרפונה:

120 ג חלב

50 ג פודינג וניל

250 ג שמנת מתוקה

100 ג סוכר

200 ג מסקרפונה טמפ החדר

2 ג נס קפה

הכנת המלית:

לשים במיקסר חלב שמנת פודינג וסוכר ונס קפה ולהקציף למרקם יוגורט.להוסיף את המסקרפונה ולהמשיף להקציף למרקם יציב.להעביר לשקית זילוף ולשמור בצד עד להרכבה

סירופ להרטבת הביסקוטים:

150 ג חלב

2 ג נס קפה

בישקוטים:כ200 ג

ציפוי: אבקת קקאו איכותית

הרכבה:

לטבול את הבסקוטים בחלב והקפה ולסדר אותם במגש צפופים אחד לשני.לקרוץ עיגולים בקוטר הכוס הגשה שלכם ולהניח בתחתית הכוס.מזלפים חצי גובה מהקרם ומניחים מעל עוד בסיס בסקוטים ומכסים ביתרת הקרם.מפזרים בנדיבות א.קקאו איכותית ומגישים.

ניתן לשמור בקירור עד שבוע ימים או בהקפאה ולהפשיר לפני הגשה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין