Online Cooking Courses

כיכר 🍞 לחם לטוסטונים וכריכים

כריכים וצנימים אפשר לאכל כל הזמן במהלך היום

בעיקר בארוחת הבוקר או הערב

ותודו שאין יותר טעים מסנדוויץ מלחם טרי חם ורייחני או לחילופין לעשות אותו כצנים או טוסט

זה פשוט חלומי.המתכון שאני הולך לשתף אתכם כל כך טעים והכי מצחיק גם בקלי קלות של הכנה

תכינו תפרסו ותקפיאו מייד זה נשמר ומפשיר מעולה.

יאללה בואו נתחיל:

רמת קושי-קל

זמן הכנה 90 דקות

תפוקה-2 כיכרות

מצרכים ל 2 תבניות מלבניות בגודל 28/8 גובה 7

630 ג קמח כוסמין או קמח לבן

350 ג מים

100 ג ביצים

60 ג סוכר

12 ג מלח

65 ג חמאה או מחמאה מומסת

12 ג שמרים יבשים

הכנה:

בקערת מיקסר לשים מים שמרים ביצים סוכר מלח וחמאה מומסת ולערבב במטרפה כדקה.להוסיף את הקמח וללוש כ 2-3 דקות לבצק לא אחיד ולא יפה בכלל.לכסות ולהתפיח כ 20 דקות בטמפ החדר.לאחר התפחה להעביר את הבצק למשטח עבודה טיפה מקומח ולעשות לו כ 10 קיפולים(מותחים צד אחד ומביאים לאמצע מותחים שוב םעם צד אחר ומביאים לאמצא ככה 10-12 פעמים.יוצרים כדור מחזירים לקערה ומתפיחים שום מכוסה 20 דקות לאחר התפחה שוב יוצרים קיפולים הפעם רק 6 ומחזירים שוב להתפחה של 20 דק מכוסה.מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו ל8 כדורים שווים (152 ג כל כדור)פותחים כל כדור למלבן באורך כ 15 סמ ומקפלים שליש ועוד שליש ופותחים שוב את הבצק לאורך ומגלגלים אותו לגליל.(ראו בתמונה)מסדרים את הבצקים בתוך המסגרות 4 בכל אחד מניחים מעל תבנית אפיה שתשמש כמשקולת ומכניסים לתנור ב 160 מעלות במצב טורבו ל 40 דק.להוציא להמתין מס דקות לשחרר מהתבנית ולהניח על רשת לצינון

הכנת? נהנתם?אשמח שתפרגנו ותשתפו אותי כאן למטה בתגובות איך יצא לכם

ואתם מוזמנים גםלתייג אותי באינסטגרם שלי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין