Online Cooking Courses

כנאפה

אחד הדברים האהובים עלי זה כנאפה.ותאמת גם אוהב להכין אותו.

היום אני רוצה ללמד אתכם איך להכין את הכנאפה

מהתחלה ועד הסוף כולל הכנת הגבינה וזה ממש לא מסובך כמו שזה נשמע.

וצירפתי לכם מדריך שלם, שלב אחר שלב ובקלי קלות.

אז בואו נתחיל!!


מחבת קוטר 18-20
הכנת גבינה:
3 ליטר חלב
90 ג חומץ
הכנה:
לבשל חלב ל85 מעלות ולהוריד מהאש
להוסיף את החומץ ולערבב ולהמתין כ 5-8 דק
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הג'יבנה לתוך חיתול בד ולהניח התוך מסננת לסגור עם הבד ולהניח משקולת מעל למשך כ שעתיים שלוש
סירופ סוכר:
70 ג מים
140 ג סוכר
כף מי ורדים לא חובה
כפית גירדת תפוז ולימון לא חובה
הכנה:
לבשל סוכר מים וגרידות לרתיחה למשך כדקה שתיים להוריד מהאש ולהוסיף את המי ורדים
הכנת השערות:
130 ג שערות קדאיף
70 ג חמאה מומסת
טיפה צבע מאכל כתום
הכנה:
לערבב הכל יחד
מילוי גבינה:
ל 280-300 ג גבינה שהכנו
20 -50 ג א.סוכר לפי הטעם והמתיקות שאתם רוצים
קצת גירדת תפוז ולימון או תמצית וניל איכותית
הכנה:
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה
הרכבה:
מסדרים מחצית מהשערות בתחתית מחבת מעל מסדרים את הגבינה ומכסים ביתרת השערות שמים על האש בחום בינוני ומבשלים מס דק לשים לב לא לשרוף.לשים צלחת מעל ולהפוך ולהחזיר לבישול לצד השני.להוציא להעביר לצלחת הגשה לצקת את הסירופ סוכר ולפזר פסטוקים קצוצים.
ובתאבון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין