Online Cooking Courses

כנאפה

אחד הדברים האהובים עלי זה כנאפה.ותאמת גם אוהב להכין אותו.

היום אני רוצה ללמד אתכם איך להכין את הכנאפה

מהתחלה ועד הסוף כולל הכנת הגבינה וזה ממש לא מסובך כמו שזה נשמע.

וצירפתי לכם מדריך שלם, שלב אחר שלב ובקלי קלות.

אז בואו נתחיל!!


מחבת קוטר 18-20
הכנת גבינה:
3 ליטר חלב
90 ג חומץ
הכנה:
לבשל חלב ל85 מעלות ולהוריד מהאש
להוסיף את החומץ ולערבב ולהמתין כ 5-8 דק
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הג'יבנה לתוך חיתול בד ולהניח התוך מסננת לסגור עם הבד ולהניח משקולת מעל למשך כ שעתיים שלוש
סירופ סוכר:
70 ג מים
140 ג סוכר
כף מי ורדים לא חובה
כפית גירדת תפוז ולימון לא חובה
הכנה:
לבשל סוכר מים וגרידות לרתיחה למשך כדקה שתיים להוריד מהאש ולהוסיף את המי ורדים
הכנת השערות:
130 ג שערות קדאיף
70 ג חמאה מומסת
טיפה צבע מאכל כתום
הכנה:
לערבב הכל יחד
מילוי גבינה:
ל 280-300 ג גבינה שהכנו
20 -50 ג א.סוכר לפי הטעם והמתיקות שאתם רוצים
קצת גירדת תפוז ולימון או תמצית וניל איכותית
הכנה:
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה
הרכבה:
מסדרים מחצית מהשערות בתחתית מחבת מעל מסדרים את הגבינה ומכסים ביתרת השערות שמים על האש בחום בינוני ומבשלים מס דק לשים לב לא לשרוף.לשים צלחת מעל ולהפוך ולהחזיר לבישול לצד השני.להוציא להעביר לצלחת הגשה לצקת את הסירופ סוכר ולפזר פסטוקים קצוצים.
ובתאבון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין