Online Cooking Courses

מאפה בצק פריך מלוח במילוי בשר צנוברים וקרמבל אגוזים

למילוי בשר:
קצת שמן לטיגון
חצי בצל חתוך לקוביות
500 ג בשר מס 2 טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חופן כוסברה קצוצה
כ25 ג צנוברים קלויים
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד גוון זהוב
להוסיף את הבשר ולטגן עוד כ 2-3 דקות.להוסיף תבלינים ורסק לערבב עד אידוי נוזלים להוסיף כוסברה וצנוברים לערבב ולצנן עד הרכבה

לבצק פריך מלוח:
200 ג קמח
130 ג מרגינה רכה
כפית מלח
1 ביצה m
הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד

לקרמבל:
90 ג קמח
60 ג מרגינה
35 ג אגוזי מלך קצוצים גס
כף סוכר
הכנה:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד מצב פירורים

להרכבה ולמריחה:
חלמון וחלבון

הרכבה:
למרוח חלבון על הבצק לשים את המילוי בשליש התחתון לגלגל לרולדה
למרוח את החלמון לפזר מעל את הקרמבל ולאפות ב 180 למשך כ 30-35 דק או גוון זהוב
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין