Online Cooking Courses

מאפה בצק פריך מלוח במילוי בשר צנוברים וקרמבל אגוזים

למילוי בשר:
קצת שמן לטיגון
חצי בצל חתוך לקוביות
500 ג בשר מס 2 טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חופן כוסברה קצוצה
כ25 ג צנוברים קלויים
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד גוון זהוב
להוסיף את הבשר ולטגן עוד כ 2-3 דקות.להוסיף תבלינים ורסק לערבב עד אידוי נוזלים להוסיף כוסברה וצנוברים לערבב ולצנן עד הרכבה

לבצק פריך מלוח:
200 ג קמח
130 ג מרגינה רכה
כפית מלח
1 ביצה m
הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד

לקרמבל:
90 ג קמח
60 ג מרגינה
35 ג אגוזי מלך קצוצים גס
כף סוכר
הכנה:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד מצב פירורים

להרכבה ולמריחה:
חלמון וחלבון

הרכבה:
למרוח חלבון על הבצק לשים את המילוי בשליש התחתון לגלגל לרולדה
למרוח את החלמון לפזר מעל את הקרמבל ולאפות ב 180 למשך כ 30-35 דק או גוון זהוב
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין