Online Cooking Courses

מאפה בצק פריך מלוח במילוי בשר צנוברים וקרמבל אגוזים

למילוי בשר:
קצת שמן לטיגון
חצי בצל חתוך לקוביות
500 ג בשר מס 2 טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חופן כוסברה קצוצה
כ25 ג צנוברים קלויים
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד גוון זהוב
להוסיף את הבשר ולטגן עוד כ 2-3 דקות.להוסיף תבלינים ורסק לערבב עד אידוי נוזלים להוסיף כוסברה וצנוברים לערבב ולצנן עד הרכבה

לבצק פריך מלוח:
200 ג קמח
130 ג מרגינה רכה
כפית מלח
1 ביצה m
הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד

לקרמבל:
90 ג קמח
60 ג מרגינה
35 ג אגוזי מלך קצוצים גס
כף סוכר
הכנה:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד מצב פירורים

להרכבה ולמריחה:
חלמון וחלבון

הרכבה:
למרוח חלבון על הבצק לשים את המילוי בשליש התחתון לגלגל לרולדה
למרוח את החלמון לפזר מעל את הקרמבל ולאפות ב 180 למשך כ 30-35 דק או גוון זהוב
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין