Online Cooking Courses

מאפה בצק פריך מלוח במילוי בשר צנוברים וקרמבל אגוזים

למילוי בשר:
קצת שמן לטיגון
חצי בצל חתוך לקוביות
500 ג בשר מס 2 טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חופן כוסברה קצוצה
כ25 ג צנוברים קלויים
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד גוון זהוב
להוסיף את הבשר ולטגן עוד כ 2-3 דקות.להוסיף תבלינים ורסק לערבב עד אידוי נוזלים להוסיף כוסברה וצנוברים לערבב ולצנן עד הרכבה

לבצק פריך מלוח:
200 ג קמח
130 ג מרגינה רכה
כפית מלח
1 ביצה m
הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד

לקרמבל:
90 ג קמח
60 ג מרגינה
35 ג אגוזי מלך קצוצים גס
כף סוכר
הכנה:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד מצב פירורים

להרכבה ולמריחה:
חלמון וחלבון

הרכבה:
למרוח חלבון על הבצק לשים את המילוי בשליש התחתון לגלגל לרולדה
למרוח את החלמון לפזר מעל את הקרמבל ולאפות ב 180 למשך כ 30-35 דק או גוון זהוב
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין