Online Cooking Courses

מאפה גבינות בלקני🇬🇷

מתכון טעים טעים שמכינים ברגע
עם מרכיבים שיש בכל בית
מה שצריך זה רק ללכת לקנות בצק פילו מופשר של @shimrit_baking
ויש לכם מאפה שמתאים לכל שעות היום
אז שיהיה לכולכם בתאבון
יאסווווו…

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-תבנית קוטר 20/22

מצרכים
חצי קוביית גבינה פטה רכה מגורדדת
150 ג גבינה צהובה מגורדדת
6 פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
4 עלי בזיליקום קצוצות
10זיתי קלמטה פרוסים
מלח ופלפל לפי טעם.

הכנה
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה ודביקה
לקחת על פילו שמרית למרוח חמאה מומסת
להניח מעל עוד עלה פילו וגם אותו למרוח בחמאה
להעביר את המילוי לשקית זילוף ללא צנטר
ולזלף רצועה רחבה בשליש התחתון של הפילו ולגלגל בצורה אחידה
לפרוס לטבעות ברוחב של כ 2 סמ ולסדר בתבנית משומנת ולאפות ב 190 מעלות עד השחמה
להוציא ולהגיש
תהנו….

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין