Online Cooking Courses

מאפה גבינות בלקני🇬🇷

מתכון טעים טעים שמכינים ברגע
עם מרכיבים שיש בכל בית
מה שצריך זה רק ללכת לקנות בצק פילו מופשר של @shimrit_baking
ויש לכם מאפה שמתאים לכל שעות היום
אז שיהיה לכולכם בתאבון
יאסווווו…

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-תבנית קוטר 20/22

מצרכים
חצי קוביית גבינה פטה רכה מגורדדת
150 ג גבינה צהובה מגורדדת
6 פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
4 עלי בזיליקום קצוצות
10זיתי קלמטה פרוסים
מלח ופלפל לפי טעם.

הכנה
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה ודביקה
לקחת על פילו שמרית למרוח חמאה מומסת
להניח מעל עוד עלה פילו וגם אותו למרוח בחמאה
להעביר את המילוי לשקית זילוף ללא צנטר
ולזלף רצועה רחבה בשליש התחתון של הפילו ולגלגל בצורה אחידה
לפרוס לטבעות ברוחב של כ 2 סמ ולסדר בתבנית משומנת ולאפות ב 190 מעלות עד השחמה
להוציא ולהגיש
תהנו….

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין