Online Cooking Courses

מאפה גבינות בלקני🇬🇷

מתכון טעים טעים שמכינים ברגע
עם מרכיבים שיש בכל בית
מה שצריך זה רק ללכת לקנות בצק פילו מופשר של @shimrit_baking
ויש לכם מאפה שמתאים לכל שעות היום
אז שיהיה לכולכם בתאבון
יאסווווו…

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-תבנית קוטר 20/22

מצרכים
חצי קוביית גבינה פטה רכה מגורדדת
150 ג גבינה צהובה מגורדדת
6 פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
4 עלי בזיליקום קצוצות
10זיתי קלמטה פרוסים
מלח ופלפל לפי טעם.

הכנה
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה ודביקה
לקחת על פילו שמרית למרוח חמאה מומסת
להניח מעל עוד עלה פילו וגם אותו למרוח בחמאה
להעביר את המילוי לשקית זילוף ללא צנטר
ולזלף רצועה רחבה בשליש התחתון של הפילו ולגלגל בצורה אחידה
לפרוס לטבעות ברוחב של כ 2 סמ ולסדר בתבנית משומנת ולאפות ב 190 מעלות עד השחמה
להוציא ולהגיש
תהנו….

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין