Online Cooking Courses

מגולגלות תמרים:

רמת קושי-קל

זמן הכנה-40 דק

תפוקה-2 רולים

עוגיות זה תמיד הפתרון ליד הקפה
זמין מהיר ומחזיק המון זמן בתקווה שלא חיסלו לפני
את הבצק הזה אפשר להכין באין ספור מילויים שונים.
שוקולד,חלבה, אגוזים מלית פירות יבשים או כמו כאן בקלאסיקה הידועה ואהובה תמרים.
תכינו מראש כמות כפולה או משולשת כי אין סיכוי שזה יכנס בכלל לצנצנת.

מגולגלות תמרים ממכרות
:
כמות ל 2 רולים
250 ג קמח
50 ג שמן
60 ג מים
75 ג חמאה רכה
35ג סוכר
חצי כפית מחית וניל
2 ג א.אפיה

למילוי:
250 ג ממרח תמרים שופרסל
כפית קינמון
גירדה מתפוז
לשים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד
מחלקים ל2 כדורים בעזרת קצת קמח
מרדדים כל כדור לעלה דק
הכנת המילוי:
מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומורחים מעל הבצק מגלגלים לרולדה
מסמנים אלכסונים בעזרת סכין ומכניסים לאפיה ב170/180 למשך כ 25-27 דק
מצננים הייטב מפזרים א.סוכר ופורסים.
שומרים בצנצנת אטומה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין