Online Cooking Courses

מדריך להכנת ריבת חלב

אז אם הגעתם לכאן כנראה שאתם מאלו שאוהבים לאתגר את עצמכם.אז בואו נתחיל!!!

אין ספק שהכנת ריבת חלב בהכנה בייתית (הום מייד) היא ארוכה ולא בהכרח גם משתלמת
אבל יש לזה יתרון מאוד גדול שאתם שולטים מה אתם מכניסים לריבה.להבדיל מריבות חלב תעשתיות שמוסיםים להם מייצבים חומרי טעם וריח חומר משמר ועוד כל מיני דברים אחרים שאפשר לוותר עליהם כאשר מכינים לבד.
המרכיבים (להכנת כ 850 ג ריבת חלב)
2 ליטרים חלב 3%
650 ג סוכר
1 כפית מחית וניל
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
3 גולות של ילדים כן כן זה לא טעות ההסבר בהמשך
הכנה:
לשים את כל המרכיבים בסיר פרט לגולות ולדים על אש נמוכה ולערבב כמה דקות עד שהסוכר נמס ואין גרגירים.מעלים את חום הלהבה לגבוהה ומבשלים כ 20 דקות תוך כדי ערבוב לרתיחה
מסירים מהאש מוסיפים את הסודה לשתיה ומערבבים.התערובת מבעבעת ומחזרים לאש נמוכה ומוסיפים את הגולות בזהירות ומבשלים למשך כ שעתיים שלוש עד קבלת צבע עמוק וסמיך.
מאכסנים בכצנצנות מעוקרות ודומרים במקרר עד 3/4 חודשים ואפילו יותר.

עכשיו להסברים.
הגולות עוזרות לנו בעירבוב התערובת במהלך הבישול ומונעת מהתחתית להשרף לנו.
כאשר תכניסו את הגולות תוודאו שהם מסתובבים במידה ולא תגבירו טיפה את האש

והסודה גורמת לנו לצבע עמוק יותר לריבה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין