Online Cooking Courses

מדריך להכנת ריבת חלב

אז אם הגעתם לכאן כנראה שאתם מאלו שאוהבים לאתגר את עצמכם.אז בואו נתחיל!!!

אין ספק שהכנת ריבת חלב בהכנה בייתית (הום מייד) היא ארוכה ולא בהכרח גם משתלמת
אבל יש לזה יתרון מאוד גדול שאתם שולטים מה אתם מכניסים לריבה.להבדיל מריבות חלב תעשתיות שמוסיםים להם מייצבים חומרי טעם וריח חומר משמר ועוד כל מיני דברים אחרים שאפשר לוותר עליהם כאשר מכינים לבד.
המרכיבים (להכנת כ 850 ג ריבת חלב)
2 ליטרים חלב 3%
650 ג סוכר
1 כפית מחית וניל
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
3 גולות של ילדים כן כן זה לא טעות ההסבר בהמשך
הכנה:
לשים את כל המרכיבים בסיר פרט לגולות ולדים על אש נמוכה ולערבב כמה דקות עד שהסוכר נמס ואין גרגירים.מעלים את חום הלהבה לגבוהה ומבשלים כ 20 דקות תוך כדי ערבוב לרתיחה
מסירים מהאש מוסיפים את הסודה לשתיה ומערבבים.התערובת מבעבעת ומחזרים לאש נמוכה ומוסיפים את הגולות בזהירות ומבשלים למשך כ שעתיים שלוש עד קבלת צבע עמוק וסמיך.
מאכסנים בכצנצנות מעוקרות ודומרים במקרר עד 3/4 חודשים ואפילו יותר.

עכשיו להסברים.
הגולות עוזרות לנו בעירבוב התערובת במהלך הבישול ומונעת מהתחתית להשרף לנו.
כאשר תכניסו את הגולות תוודאו שהם מסתובבים במידה ולא תגבירו טיפה את האש

והסודה גורמת לנו לצבע עמוק יותר לריבה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין