Online Cooking Courses

מטבוחה במיקרוגל

מטבוחה בקלי קלות במיקרוגל.יום שישי ארוחת ערב, אתם גמורים מכל השבוע הקשה שעבר עלייכם אבל שישי זה שישי ועל סלטים בשולחן השבת אתם לא מוותרים ומחליטים להכין

אבל מטבוחה שעות עכשיו לעמוד על הגז למי יש כוח לזה.אז יש לי חדשות בשבילכם מטבוחה מפחידה בקלי קלות של הכנה ולא צריך אפילו בייביסיטר להשגיח עליה.20/25 דקות במיקרוגל ולא תאמינו מה תקבלו.תנסו אותי!!

כמה פשוט ככה טעים!!!

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-400 ג

מצרכים:

פחית עגבניות חתוכות בתרכיז

7 שיני שום חתוכות לפרוסות

חצי פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות

פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות

ירוק או אדום תחליטו אתם את החריפות שאתם רוצים

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כף פפריקה מתוקה

1/4 כוס שמן

הכנה:

להכניס את כל המרכיבים בקערת פיירקס או פלסטיק למיקרוגל לערבב הכול ולהכניס ל10 דקות למיקרוגל.לעצור לערבב ולהחזיר לעוד 10 דק.לעצור לערבב ולבדוק שכול השמן נספג אם לא להחזיר לעוד 3-5 דק.להוציא לצנן ולהעביר לכלי קטן ולשמור במקררשבת שלום

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין