Online Cooking Courses

מריטוצו לחמניות בריוש איטלקיות

מריטוצו לחמניות בריוש שמרים איטלקיות במרקם ענן שנמס בפה עם קרם וניל מפנק וטעם של עוד.

ותכלס אין אחד שהיה ברומא ולא נתקל בדבר המטורף הזה.

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-לילה קודם+שעתיים.

תפוקה-8 יח

כמות ל8 יח במשקל 70 ג כל אחד
לבצק: (הכנה לילה קודם)
1/2 קג קמח
250 מ"ל מים
65 ג סוכר
10 ג שמרים טריים
90 ג ביצה
10 ג מלח
גירדה מחצי לימון
65 ג חמאה רכה

להכנת הסירופ:
40 ג א. סוכר
15 ג מים

הכנת הקצפת:
500 ג שמנת מתוקה
50 ג פודינג וניל

הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה
שמים את הקמח והמים ומערבבים לתערובת פירורית
מוסיפים את הסוכר מלח שמרים ביצים וגירדה ומערבבים כ דקה
מוסיפים תוך כדי את החמאה בהדרגה ומערבבים כ 6-7 דק
מעבירים לקערה מקומחת עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים לילה.
לאחר לילה מעבירים את הבצק למשטח העבודה מקומח ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 70 ג
ויוצרים צורה טיפה אובלית על ידי חידוד הקצבות מסדרים במגש מכסים בנייר אפיה ומתפיחים עוד כ 45 דקות או הכפלת נפח.מורחים בביצה
מכניסים לאפיה בחום של 200 מעלות למשך כ 15 דקות לגוון שחום מוציאים ומצננים.

הכנת הסירופ:
לשים בסיר קטן ולבשל לרתיחה עדינה ולהמשיך לבשל עוד כדקה להסמכה ולמרוח על הלחמניות שהם טיפה חמימות

הכנת הקצפת:
להקציף יחד לקציפה יציבה
להעביר לשקית זילוף ללא צנטר לחתוך כל לחמניה לאורכה למלא בקרם ולהחליק בעזרת פלטה לסדר פירות לפי הצורך לפזר א.סוכר ולהגיש

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין