Online Cooking Courses

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי
360 ג חלבון
710 ג סוכר
180 ג מים
30 ג גלוקוז
הכנה:
לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלות
ב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ מגיע ל 121 מעלות להוריד מהאש ולזרזף אותו בהדרגה לחלבון ולהקציף עד מרקם יציב וחלק.

**שימושים במרנג:

ניתן להכין קרמבו ניתן לזלף על טארט לימון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

כיכר 🍞 לחם לטוסטונים וכריכים

כריכים וצנימים אפשר לאכל כל הזמן במהלך היום בעיקר בארוחת הבוקר או הערב ותודו שאין יותר טעים מסנדוויץ מלחם טרי חם ורייחני או לחילופין לעשות

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין