ללא גלוטן
רמת קושי- קל מאוד
זמן הכנה- 20 דק
תפוקה-8\10 מנות
אין אחד שלא אוהב שוקולד ילדים ומבוגרים
אז תרשו לי לפנק אתכן במתכון לפונדנט שוקולד מושלם ובקלי קלות של הכנה!!! ואפילו בלי קמח.
ניתן להפוך את הקינוח גם לפרווה רק להחליף את החמאה במחמאה באותם יחסים
מצרכים:
200 ג שוקולד מריר
200 ג חמאה
200 ג סוכר
4 ביצים לארג
64 ג קורנפלור
24 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה ולערבב
במיקסר לערבב ביצים וסוכר עם וו גיטרה
להוסיף קורנפלור וקקאו ולערבב היטב להוסיף את השוקולד ומחמאה המומסת ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לשקית זילוף ולזלף 3/4 גובה
להכניס לתנור חם בחום של 220 למשך 10 -8 דקות
להוציא לצנן מס דק ולהגיש.
ניתן להכין ולשמור בקירור ולפני ההגשה לחמם כ 20 שניות במיקרוגל גג 30 שניות
תהנו❤️