Online Cooking Courses

מתכון לפונדנט שוקולד מושלם

ללא גלוטן

רמת קושי- קל מאוד

זמן הכנה- 20 דק

תפוקה-8\10 מנות

אין אחד שלא אוהב שוקולד ילדים ומבוגרים
אז תרשו לי לפנק אתכן במתכון לפונדנט שוקולד מושלם ובקלי קלות של הכנה!!! ואפילו בלי קמח.

ניתן להפוך את הקינוח גם לפרווה רק להחליף את החמאה במחמאה באותם יחסים


מצרכים:
200 ג שוקולד מריר
200 ג חמאה
200 ג סוכר
4 ביצים לארג
64 ג קורנפלור
24 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה ולערבב
במיקסר לערבב ביצים וסוכר עם וו גיטרה
להוסיף קורנפלור וקקאו ולערבב היטב להוסיף את השוקולד ומחמאה המומסת ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לשקית זילוף ולזלף 3/4 גובה
להכניס לתנור חם בחום של 220 למשך 10 -8 דקות
להוציא לצנן מס דק ולהגיש.
ניתן להכין ולשמור בקירור ולפני ההגשה לחמם כ 20 שניות במיקרוגל גג 30 שניות

תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין