Online Cooking Courses

מתכון לפונדנט שוקולד מושלם

ללא גלוטן

רמת קושי- קל מאוד

זמן הכנה- 20 דק

תפוקה-8\10 מנות

אין אחד שלא אוהב שוקולד ילדים ומבוגרים
אז תרשו לי לפנק אתכן במתכון לפונדנט שוקולד מושלם ובקלי קלות של הכנה!!! ואפילו בלי קמח.

ניתן להפוך את הקינוח גם לפרווה רק להחליף את החמאה במחמאה באותם יחסים


מצרכים:
200 ג שוקולד מריר
200 ג חמאה
200 ג סוכר
4 ביצים לארג
64 ג קורנפלור
24 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה ולערבב
במיקסר לערבב ביצים וסוכר עם וו גיטרה
להוסיף קורנפלור וקקאו ולערבב היטב להוסיף את השוקולד ומחמאה המומסת ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לשקית זילוף ולזלף 3/4 גובה
להכניס לתנור חם בחום של 220 למשך 10 -8 דקות
להוציא לצנן מס דק ולהגיש.
ניתן להכין ולשמור בקירור ולפני ההגשה לחמם כ 20 שניות במיקרוגל גג 30 שניות

תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין