דף המתכונים

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים 180  גרם חמאה 180 גרם סוכר חום בהיר 30 גרם סוכר לבן 6 גרם מלח 240 גרם קמח 2 גרם סודה לשתיה 1

קרא עוד »

שבקיה

שבקיות במיקסר עם גיטרה שמים קמח, מים, חמאה ותמצית וניל ומערבבים עד קבלת בצק אחיד, מניחים בצד מכוסה לרבע שעה. יוצרים את הצורה הרצויה ומטגנים

קרא עוד »

קורס קונדיטוריה מקצועי ומעשי

קורס קונדיטוריה מקצועי ומעשיתוך כדי למידת תורת החומרים בשילוב קלאסיקות מוכרות וחידושים מודרנים ועכשווים #שיעור_1פריך-טארטים וטארטלטים מתוק ומלוחקלאסי ומודרני נפגשים תוך כדי למידה של כל

קרא עוד »

חלות!!

חלות!!המתכון ל 2 חלות.1/2קג קמח מנופה10 ג מלח30 ג שמרים טריים50 ג שמן30 ג סוכר1 ביצה לארג’230 מ”ל מיםלציפוי:ביצה טרופהושומשוםהכנה:לערבב קמח שמרים סוכרלהוסיף מלח שמן

קרא עוד »

עוגת_תפוגזר

הבטחתי מתכון אז בבקשה.תהנו שתפו ופרגנו עוגת_תפוגזר (לתבנית מלבנית גדולה) **לנוחיות שלכם המתכון כתוב בכוסות מידה תיקניות ולא כוסות חד”פ או משהו אחר. 1.5 כוס

קרא עוד »

קיש פלפלים קלויים וגבינות

קיש פלפלים קלויים וגבינותרינג 22 גובה 3לבצק פריך מלוח175 ג קמח100 ג חמאה קרהחצי כפית מלח1 ביצה מדיוםהכנה להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ומערבבים

קרא עוד »

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים 180  גרם חמאה 180 גרם סוכר חום בהיר 30 גרם סוכר לבן 6 גרם מלח 240 גרם קמח 2 גרם סודה לשתיה 1

קרא עוד »

שבקיה

שבקיות במיקסר עם גיטרה שמים קמח, מים, חמאה ותמצית וניל ומערבבים עד קבלת בצק אחיד, מניחים בצד מכוסה לרבע שעה. יוצרים את הצורה הרצויה ומטגנים

קרא עוד »

קורס קונדיטוריה מקצועי ומעשי

קורס קונדיטוריה מקצועי ומעשיתוך כדי למידת תורת החומרים בשילוב קלאסיקות מוכרות וחידושים מודרנים ועכשווים #שיעור_1פריך-טארטים וטארטלטים מתוק ומלוחקלאסי ומודרני נפגשים תוך כדי למידה של כל

קרא עוד »

חלות!!

חלות!!המתכון ל 2 חלות.1/2קג קמח מנופה10 ג מלח30 ג שמרים טריים50 ג שמן30 ג סוכר1 ביצה לארג’230 מ”ל מיםלציפוי:ביצה טרופהושומשוםהכנה:לערבב קמח שמרים סוכרלהוסיף מלח שמן

קרא עוד »

עוגת_תפוגזר

הבטחתי מתכון אז בבקשה.תהנו שתפו ופרגנו עוגת_תפוגזר (לתבנית מלבנית גדולה) **לנוחיות שלכם המתכון כתוב בכוסות מידה תיקניות ולא כוסות חד”פ או משהו אחר. 1.5 כוס

קרא עוד »

קיש פלפלים קלויים וגבינות

קיש פלפלים קלויים וגבינותרינג 22 גובה 3לבצק פריך מלוח175 ג קמח100 ג חמאה קרהחצי כפית מלח1 ביצה מדיוםהכנה להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ומערבבים

קרא עוד »
סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ