Online Cooking Courses

סברינה

אין יותר כייף מלאכל קלאסיקות של פעם.טעמי ילדות שלא נשכחים וכן אני מדבר על סברינה.עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום מתוק וזילוף של קצפת יציבה והטופ של הטופ בקלאסיקה היה דובדבן שהיה גונב את ההצגה ובימינו אפשר למצוא בשלל פירות העונה.

אז חבל להרחיב במילים בואו ניגש ישר למתכון

לבצק

420 ג קמח

8 ג שמרים טריים

80 ג סוכר

160 ג חמאה מומסת

4 ביצים לארג

200 ג חלב

קורט מלח

הכנה

בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את השמרים והחלב ולערבב עד שימסו.להוסיף את שאר המרכיבים פרט לחמאה להתחיל לערבב ולהוסיף תוך כדי את החמאה עג קבלת בצק.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.לאחר התפחה מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים לתוך תבניות סיליקון כ 3/4 גובה ומתפיחים עוד 20 דקות מכוסה.מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך ג 15 דק עו השחמה יפה,מוציאים ומצננים

הכנת סירופ סוכר

300 ג מים

300 ג סוכר

רום לפי טעם

הכנה

להביא לרתיחה סוכר ומים ואז להוסיף את הרום לערבב ולהנמיך את האש.חותכים את החלק העליון של הסברינות ומכניסים אותם לתוך הסירופ עד שהם יהיו ספוקים הייטב ומעבירים לצלחת הגשה לצינון

קצפת

300 ג שמנת מתוקה

30 ג פודינג וניל

30 ג אבקת סוכר

הכנה

להקציף הכל יחד לקרם יציב להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן ולזלף מעל  הסברינות

לקשט בתותים או כל פרי אחר ולהגיש

תהנו ובתאבון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין