Online Cooking Courses

סברינה

אין יותר כייף מלאכל קלאסיקות של פעם.טעמי ילדות שלא נשכחים וכן אני מדבר על סברינה.עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום מתוק וזילוף של קצפת יציבה והטופ של הטופ בקלאסיקה היה דובדבן שהיה גונב את ההצגה ובימינו אפשר למצוא בשלל פירות העונה.

אז חבל להרחיב במילים בואו ניגש ישר למתכון

לבצק

420 ג קמח

8 ג שמרים טריים

80 ג סוכר

160 ג חמאה מומסת

4 ביצים לארג

200 ג חלב

קורט מלח

הכנה

בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את השמרים והחלב ולערבב עד שימסו.להוסיף את שאר המרכיבים פרט לחמאה להתחיל לערבב ולהוסיף תוך כדי את החמאה עג קבלת בצק.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.לאחר התפחה מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים לתוך תבניות סיליקון כ 3/4 גובה ומתפיחים עוד 20 דקות מכוסה.מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך ג 15 דק עו השחמה יפה,מוציאים ומצננים

הכנת סירופ סוכר

300 ג מים

300 ג סוכר

רום לפי טעם

הכנה

להביא לרתיחה סוכר ומים ואז להוסיף את הרום לערבב ולהנמיך את האש.חותכים את החלק העליון של הסברינות ומכניסים אותם לתוך הסירופ עד שהם יהיו ספוקים הייטב ומעבירים לצלחת הגשה לצינון

קצפת

300 ג שמנת מתוקה

30 ג פודינג וניל

30 ג אבקת סוכר

הכנה

להקציף הכל יחד לקרם יציב להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן ולזלף מעל  הסברינות

לקשט בתותים או כל פרי אחר ולהגיש

תהנו ובתאבון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין