יש לך את הידע, רוצה לשדרג את האפייה למקומות מיוחדים
אז הקורס הבא אפוי עלייך בול. עלות כל הקורס רק 4500 ש"ח, במקום 4750 ש"ח
קורס קונדיטוריה מתקדם
8 מפגשים מעשיים פעם בשבוע
קורס קונדיטוריה מעשי בקבוצות קטנות של 5 משתתפים בלבד.
כל אחד עובד לבד , רוכש ומיישם את הטכניקות הנילמדות בכל שיעור תוך כדי הדרכה צמודה שלי.
הקורס נערך פעם בשבוע אחה"צ בין השעות 17:00-22:00 ביום קבוע אצלי בסטודיו בכרמיאל
תוכן הלימודים
שיעור ראשון
שמרים כרוך ותוצריו
2סוגי בצקי שמרים כרוכים
בצק דניש למאפים מתוקים
בצק בריוש למאפים מלוחים
שיעור שני
עוגות ראווה
כל תלמיד מכין עוגה גדולה ומלאה טכניקות מהתחלה ועד סופה כולל קישוטי שוקולד
שיעור שלישי
קינוחי בוטיק אישיים ומורכבים
בנייה נכונה של השכבות ושילוב טעמים נכון ומרקמים
שיעור רביעי
מקרונים ומילויים מיוחדים
כל הטיפים להצלחת העוגיה הכי מפונפנת
שיעור חמישי
פטיפורים לאירוח
שוקטים במילוי שנטילי
פינגר פאדג עם זילוף אצבע של גנאש קרמל יציב מצופה רושה חלב
חצי כדור מוס שוקולד ממולא ברולה מצופה רושה לבן על בסיס ברטון
שיעור שישי
בחושות מורכבות
בחושה פרלינה ופרלינה קריספי
בחושה פיסטוק אמרנה מצופה רושה
בחושה קייק ריקוטה לימון עם ליבת פירות אדומים וטופינג פירות
שיעור שביעי
בצק רבוך ותוצריו
אקלר במילוי גנאש פיסטוק
פחזניות קרמבל במילוי גנאש מוקצף
פריבראסט שקדים במילוי שנטילי רושה
שיעור שמיני
עוגות גבינה קרות אפויות
גבינה אפויה בנוסח ניורק ציז
גבינת שמנת ואינסרט מרמלדת פטל
טרמיסו-פרשנות חדשה לטרמיסו בטעם תות והכנת ביסקוט הום מייד
כל משתתף מקבלת חוברת מתכונים ובסוף כל שיעור את תוצרי הסדנא
סינר עם לוגו הסטודיו מתנה
ותעודה