Online Cooking Courses

קורס מתקדמים-תחילת הקורס מחזור ראשון 10\4 מחזור שני 10\7

יש לך את הידע, רוצה לשדרג את האפייה למקומות מיוחדים

אז הקורס הבא אפוי עלייך בול. עלות כל הקורס רק 4000 ש"ח, במקום 4750 ש"ח

קורס קונדיטוריה מתקדם

8 מפגשים מעשיים פעם בשבוע

תחילת הקורס
4/10 מחזור בימי שני
7/10 מחזור בימי חמישי

קורס קונדיטוריה מעשי בקבוצות קטנות של 4 משתתפים בלבד.
כל אחד עובד לבד , רוכש ומיישם את הטכניקות הנילמדות בכל שיעור תוך כדי הדרכה צמודה שלי.
הקורס נערך פעם בשבוע אחה"צ בין השעות 17:00-22:00 בימי חמישי קבוע אצלי בסטודיו בכרמיאל

תוכן הלימודים

שיעור ראשון
שמרים כרוך ותוצריו
2סוגי בצקי שמרים כרוכים
בצק דניש למאפים מתוקים
בצק בריוש למאפים מלוחים

שיעור שני
עוגות ראווה
כל תלמיד מכין עוגה גדולה ומלאה טכניקות מהתחלה ועד סופה כולל קישוטי שוקולד

שיעור שלישי
קינוחי בוטיק אישיים ומורכבים
בנייה נכונה של השכבות ושילוב טעמים נכון ומרקמים

שיעור רביעי
מקרונים ומילויים מיוחדים
כל הטיפים להצלחת העוגיה הכי מפונפנת

שיעור חמישי
פטיפורים לאירוח
שוקטים במילוי שנטילי
פינגר פאדג זילוף אצבע מעל ריבת חלב מצופה רושה חלב
חצי כדור מוס שוקולד ממולא ברולה מצופה רושה לבן

שיעור שישי
בחושות מורכבות
בחושה פרלינה ופרלינה קריספי
בחושה פיסטוק אמרנה מצופה רושה
בחושה שיש קרמבל

שיעור שביעי
בצק רבוך ותוצריו
אקלר במילוי גנאש פיסטוק
פחזניות קרמבל במילוי גנאש מוקצף
פריבראסט שקדים במילוי שנטילי רושה

שיעור שמיני
עוגות גבינה קרות אפויות
גבינה אפויה בנוסח ניורק ציז
גבינת שמנת ואינסרט מרמלדת פטל
טרמיסו

כל משתתף מקבלת חוברת מתכונים ובסוף כל שיעור את תוצרי הסדנא
סינר עם לוגו הסטודיו מתנה
ותעודה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין