Online Cooking Courses

סדנת עוגות בחושות מורכבות לרכישת הסדנא לחצו כאן!!

סדנת עוגות בחושות.

אחת הסדנאות הכי פופולריות והמבוקשות שיש.

סדנא פרקטית מאוד וקלה ליישום בהכנה בייתית.

בסדנא תקבלו המון כלים וטכניקות שונות לייצירת עוגות בחושות במרקמים שונים ושילוב טעמים מיוחדים.

תלמדו איך מכינים קרמל, איך עושים ציפויים של שוקולד פריך,איך מכינים גנאשים,איך מכינים פרלינה,ועוד המון דברים נוספים.

תלמדו כמה מושגים הקשורים לעוגות בחושות. איך אופים נכון עוגה בחושה ובאיזה דרך.איך משלבים דברים לעוגה והופכים עוגה פשוטה למעניינת.

והכל בתוך סדנא מצולמת לפרטי פרטים. עם מתכונים כתובים ותמיד תמיד תוכלו לחזור ולצפות בסדנא ללא כל הגבלה

.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין