Online Cooking Courses

סדנת עוגות בחושות מורכבות לרכישת הסדנא לחצו כאן!!

סדנת עוגות בחושות.

אחת הסדנאות הכי פופולריות והמבוקשות שיש.

סדנא פרקטית מאוד וקלה ליישום בהכנה בייתית.

בסדנא תקבלו המון כלים וטכניקות שונות לייצירת עוגות בחושות במרקמים שונים ושילוב טעמים מיוחדים.

תלמדו איך מכינים קרמל, איך עושים ציפויים של שוקולד פריך,איך מכינים גנאשים,איך מכינים פרלינה,ועוד המון דברים נוספים.

תלמדו כמה מושגים הקשורים לעוגות בחושות. איך אופים נכון עוגה בחושה ובאיזה דרך.איך משלבים דברים לעוגה והופכים עוגה פשוטה למעניינת.

והכל בתוך סדנא מצולמת לפרטי פרטים. עם מתכונים כתובים ותמיד תמיד תוכלו לחזור ולצפות בסדנא ללא כל הגבלה

.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין