Online Cooking Courses

סדנת עוגות ראווה 31.10

בסדנא נלמד להכין 3 סוגי עוגות ראווה מורכבות ומעניינות.


בסדנא נלמד מגוון טכניקות מתקדמות


כמו ריסוס שוקולד קישוטים על פלטה קפואה וטמפרורי שוקולד אינסרטים וגנאשים מיוחדים,

גלייזים ציפויים ואיך בונים נכון את השכבות והמרקמים.


בסוף הסדנא כל משתתף יוצא עם מארז של תוצרי הסדנא וחוברת מתכונים
משך הסדנא כ 5 שעות משעה 17:00-22:00
ומתקיים בכרמיאל בסטודיו שלי ברחוב בז 71
הסדנא פרונטלית עם שיתוף קל

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין