Online Cooking Courses

סדנת עוגת גבינה אפויה לרכישת הסדנא לחצו כאן

אם אתם כאן כנראה שגם אתם ניסיתם להכין אין ספור פעמים עוגת גבינה אפויה שתיהיה גבוהה לבנה בלי סדקים ובטח שלא תקרוס לכם והכי חשוב טעימה ורכה כמו ענן.

ניסיתם ונכשלתם וניסיתם עוד פעם ושוב לא הצליח ושברתם תראש מה אני עושה לא נכון למה זה לא מצליח לי עד שכבר הרמתם ידיים והתייאשתם מלהכין שוב.

אז חברים יקרים אתם בדיוק במקום הנכוןואם זה מעודד אתכם אתם לא לבד בסיפור הזה. רבים נופלים במוקש הזה ולא מצליחים ובגלל זה אני כאן!

אני מזמין אתכם לרכוש את הסדנא הקצרה שלי להכנת עוגת גבינה אפויה קלאסית והסדנא עכשיו במחיר מוזל.פעם אחת תשקיעו באיך עושים את זה נכון ויותר לא תזרקו יותר סתם חומרי גלם יקרים לפח מרוב ניסיונות כושלים.

אז שיהיה לכם בהצלחה ותהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

כיכר 🍞 לחם לטוסטונים וכריכים

כריכים וצנימים אפשר לאכל כל הזמן במהלך היום בעיקר בארוחת הבוקר או הערב ותודו שאין יותר טעים מסנדוויץ מלחם טרי חם ורייחני או לחילופין לעשות

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין